Potrivit procurorilor, coşmarul fetiţei a început în 2015, după ce mama ei, Oana-Elena Dobreanu, s-a despărţit de tatăl micuţei. De atunci, în nopţile când dormea la ea, mama ei o dezbracă pe fetiţă,  o filma şi îi cerea să ţintă totul secret. Femeia i-a explicat fetiţei că înregistrările şi fotografiile ajungeau la iubitul ei din Anglia.

Discuţiile interceptate de procurorii DIICOT, citate de Adevărul.ro, dezvăluie o realitate cruntă.

Femeia îşi supunea copila la tot felul de perversiuni sexuale pentru a satisface fanteziile iubitului ei: ” Zi-i să se pune pe cadă crăcănată şi să filmeze cum....“, erau solicitările bărbatului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Era învăţată să se comporte că o actriţa de filme erotice în timpul filmărilor:  ”Mami, ce îmi place, vreau să mă joc şi eu o dată“, spunea copila în timp ce era sărutată de mama să. ”Da, cum nu, te joci când vrei tu“, îi raspunea Oana-Elena.

”Da, dar să nu fii geloasă, că ştiu că tu eşti geloasă…“, replică sperioasa fata: ”Nu mama...nu sunt puiul meu“, spunea femeia.

Într-o altă filmare, fetiţa îi cere mamei să se oprească pentru că îi e frig: ” Îmi este frig, mama. Gata mami! Mai facem şi mâine!“, se plângea fetiţă.

Totul a ieşit la iveală după ce iubitul femeii a postat intregistrarile pe  internet.

Femeia este acuzată de pornografie infantilă şi viol şi riscă o pedeapsa cu închisoarea de la 5 la 12 ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si