O femeie de 33 de ani din Giurgiu, bătută în ultimul hal de soț! "Mi-a zis că are amant!" - Vecinii abia au reușit să o scape cu viață de furia bărbatului!

O femeie de 33 de ani din Giurgiu a scăpat cu viață după ce soțul ei i-a administrat o bătaie soră cu moarte.

C.I.P., vineri 22 martie 2019 , 12:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scenele de violență au avut loc în apartamentul celor doi și doar vecinii au reușit să o scape de furia bărbatului.

Citeste si: Andrei Duban și soția sa joacă împreună în cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu

Cei doi au început să se certe într-o seară și, de supărare, femeia i-a mărturisit că are un amant. Atât i-a terbuit bărbatului că o ploaie de lovituri s-au abătut asupra ei. Strigătele disperate ale femeii au alertat vecinii, iar aceștia au intervenit. Au sunat la 112, dar au mers și să vadă ce se întâmplă în apartamentul celor doi.

Astfel, Poliția Municipiului Giurgiu a precizat că sesizarea a fost făcută de un tânăr care a precizat că între vecinii săi are loc un conflict în familie. Ulterior, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Oamenii legii au stabilit că, în urma unor discuții contradictorii pe care le-au avut cei doi soți, bărbatul de 43 de ani a aflat că soția sa, de 33 de ani, are o relație extraconjugală cu un alt bărbat de mai mult timp. Astfel, lucrurile au degenerat, au început să se certe, iar acesta a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV! Dr. Victor Zota rupe tăcerea! Medicul vorbește în premieră despre mafia din jurul programului național de transplant, despre condamnarea sa și despre numirea “Eroului din Apuseni”, dr. Radu Zamfir, la cârma ANT

Femeii i s-a adus la cunoștință posibilitate eliberării unui ordin de protecție, solicitând acest lucru, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu emis la data de 18.03.2019, împotriva bărbatului.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si