Dupa ce a lucrat ani buni in lumea modei, Ema Gavrila a incercat sa isi faca o cariera in politica, fiind sefa unei organizatii PSD. Fosta impresara a lui Pelinel este implicata acum si in afaceri, fiind administrator si unic asociat al unei firme care a obtinut autorizatia de a explora o mina de aur. „Fostă iubită a senatorului Alexandru Mazăre, fostă candidată la Primăria Costineşti şi ex-şefa Organizaţiei Locale a PSD Costineşti, Ema Gavrilă, a rămas unicul asociat al firmei Blueberry Ridge Minerals SRL.

Nici această societate nu este una oarecare. Firma a primit avizul pentru explorarea în vederea exploatării a z ăcământului aurifer de la Baia de Arieş, perimetrul Geamăna- Colţii Lăzarului, din judeţul Alba”, scria Ziua de Constanta.
„Am obţinut avizul pentru explorare la Baia de Arieş. Până la exploatare mai este cale lungă, dacă după această etapă se va vedea că există zăcământ care să poată fi exploatat. Există trei etape: prospectare, explorare şi exploatare. Noi suntem acum în cea de-a doua etapă. Ne-am înscris la licitaţie, la ANRM, şi am câştigat acest drept de explorare, care se va desfăşura pe o perioadă de minimum un an. Trebuie să vedem dacă acolo există sau nu aur, dacă merită investiţia“, a declarat Ema Gavrila.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si