Tragedia a avut loc joi, 4 august 2022, la orele dimineții pe bulevardul Calea Văcărești din Sectorul 4 al Capitalei.

Citeste si: Un ieșean și-a ucis soția în bătaie. Alina a murit pentru că nu mai câștiga bani din videochat

Femeia în vârstă de 44 de ani, care locuia împreună cu mama ei ar fi trecut recent printr-un divorț. Acesta ar fi motivul pentru care a decis să-și pună capăt zilelor.

Și-a pus capăt zilelor după ce a trecut printr-un divorț

A sărit de la etajul 7 al unui bloc de pe Calea Văcărești, iar impactul nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire. În jurul orei 11 dimineața, trupul neînsuflețit al femeii în vârstă de 44 de ani a fost ridicat de INML, pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Oamenii legii efectuează acum cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un taximetrist s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat clienții cu moartea. De ce a recurs bărbatul la acest gest

"În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 4. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul femeii. În

vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanții Poliției Capitalei, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Un bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual o fetiţă de şase ani

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si