O femeie din Galati si-a inselat aproape toti vecinii. I-a pus sa faca imprumuturi la societatea unde lucra, pentru a ii da ei banii. Oamenii au ramas datori, dupa ce femeia a disparut

Nici prin gand nu va trece ce poate sa faca omul ca sa nu ramana fara un loc de munca! O femeie din judetul Galati a inselat aproape tot satul. I-a convins pe oameni sa isi faca imprumuturi la societatea financiara nebancara la care aceasta lucra, pentru a-i da ei banii! Femeia a disparut, insa, iar satenii au ramas buni de plata!

Author: A.L. joi 11 mai 2017 , 19:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scenariul la care a apelat femeia este acelasi in toate cazurile. S-a dus la vecinii ei si i-a convins sa faca imprumuturi pe numele lor, dar..pentru ea!

"Ea a inceput sa planga si am facut imprumutul asta de 45 de milioane"

Sumele pe care fiecare dintre sateni le-au imprumutat nu sunt foarte mari, insa femeia a convins aproape intreg satul sa faca asta!
Peste 50 de oameni si-au facut contracte la societatea nebancara iar valoarea banilor imprumutati ajunge la o suta de mii de lei. Consateanca lor, pentru care s-au induiosat sa imprumute bani, lucra la acea firma si avea nevoie sa isi asigure un anumit numar de contracte lunare, pentru a-si pastra serviciul.

Femeia avea insa o strategie: pentru ca oricum banii ajungeau la ea, nu se folosea de ei, ci platea saptamanal ratele, in contul celor care incheiasera contracte.

"Ea a zis asa: tu stai fara grija ca nu platesti tu, eu iti plaesc ratele"

Insa a platit pana la un punct...cand n-a mai reusit! Satenii au ajuns sa fie cautati de reprezentantii societatii si trasi la raspundere pentru banii pe care figurau ca i-au luat.

"Am facut-o atenta. Mai ce faci ca ma suna firma. N-ai nici o grija ca dau eu"

"Ma trezesc inainte de a venit doi domni de la societate a venit cu doua zile inainte si

mi-a spus: vezi ca o sa-ti dea telefon si spui ca o sa iei pensia si de acolo am eu grija. Peste vreo dpua zile au venit domnii de la societate. Doua rate nu sunt platite, dar in rest au fost platite de ea"

"Am incercat am luat pe pielea mea: luam de aici si puneam banii tot aici. nu m-am folosit de ei cu nimic! luam, faceam contracte si luam banii de aici si-i puneam la oameni la rate ca sa am si eu contracte sa ma tina astia in munca mai departe"

Femeia sustine ca nu si-a dorit niciun moment sa insele pe cineva. A vrut doar sa isi asigure locul de munca.

Mariana Carp- acuzata- "M-am dus la om si m-am rugat, pentru ca eu am ramas intr-o situatie critica. Sotul m-a parasit de vreo 3 ani de zile si am ramas cu niste datorii. Eu m-am dus la fiecare, nu i-am inselat. M-am rugat de dansii, eu am sa le platesc toate datoriile, tuturor, absolut tuturor, eu am sa le dau datoriile!"

Chiar si asa, satenii o cauta de zile in sir pe la porti, dar tot nu reusesc sa dea de ea 

Au facut chiar si plangere la politie, iar femeia este cercetata pentru inselaciune.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si