Cutremuratoare si incredibile sunt cuvintele doamnei Georgeta din Drajna de Jos. "Vad prin om! Si ii spun ce trebuie sa faca. Cei care sunt cu 4 vin din poporul evreu, cei care sun cu 6 vin de la Iad si sunt purtatori de rele pe maini si pe talpi. 2 tari pe glob sunt protejate de Dumnezeu. Romania si Palestina. Centrul de credinta va fi in Romania.  Diavolul dupa 2047 va fi inchis, pentru 900 de ani.

Anul care vine este un an foatre bun, fata de anul 2016, care a fost anul Diavolului. Anul 2017 este anul lui Dumnezeu.", spune doamna Georgeta.

Asa a inceput povestea uluitoare a femeii care sustine ca ar fi vizitata de Ingerul Credintei si spirite de pe lumea cealalata. Se intampla de 20 de ani, de cand i-a murit sotul.

De cand cu viziunile, a reperat din banii ei, biserica din satul natal si a ridicat mai multe troite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu ochii senini, fara sa-si arate cei 80 de ani, doamna Georgeta vorbeste despre semnele care i s-ar arata.

"Dumnezeu a raspuns la un lucru facut de mine. Adica Am facut cruce pe o lumare pentru Dumnezeu. Si erau acolo o gramada de lumanari. Si Dumnezeu, pe lumanarea pe care am facut eu cruce, i-am dat-o unei prietene ca eu trebuia sa ma tin de bastoane, si a coborat lumina din cer pe ea.", spune ea.

In anii 90 era o femeie bogata, dar, de cand si-a descoperit harul, e convinsa ca are o misiune.

"Dumnezeu iti curata corpul prin aceasta bucatica de carte. cand esti suparat sau cand esti bolnav sau cand ai o problema. Ele trebuie sa stea invelite in hartie alba. Desfaci hartia si te rogi, un minut doua si in timpul asta si o sa vezi ca nu o sa fie rau", ne explica femeia

MESAJUL DOAMNEI GEORGETA PENTRU ROMANIA

Foc, apa si boala. Asa suna viitorul Romaniei dupa Georgeta Florea. "Centrul de credinta va fi in Romania. Daca oamenii vor intelege si sa faca ceea ce a comunicat Dumnezeu prin cartile mele.", zice femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si