Era mai fericita ca niciodata. In Germania, tara care ii oferise de lucru, Crina isi cunoscuse marea iubire si urma sa se casatoreasca. Visa la o cununie perfecta, fara kilogramele in plus care ii umbreau bucuria... Asa ca s-a hotarat sa treaca printr-o operatie de micsorare a stomacului, acasa, in Romania.

„A venit cu incredere la insistentele lui si la promisiunile lui ca va fi bine si a venit.

A fost bine pana cand a decedat”, spune matusa femeii.

Crina s-a operat la o clinica din Arad. A fost externata dupa doua zile, si dupa alte doua in care a stat sub supravegherea rudelor din Sibiu, a ajuns din nou la spital.

„Pacienta a ajuns cu o stare de peritonita secundara unei rezectii gastrice efectuate in acel spital. Peritonita, din pacate impune o gravitate severa pentru ca riscurile sunt majore. Nedrenata la timp, neintervenind chirurgical la timp se poate termina cu decesul pacientului”, a declarat Constantin Rosca, sef UPU Sibiu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Eu spun ca toata vina a fost doctorul de la Arad, care nu i-a acordat medicatia principala care trebuia sa fie dupa operati. Ea s-a dus pe picioare, ea a fost intetnata. Luni dimineata a zis ca o investigheaza pentru analize. Toate analizele nu au iesit si el deja marti dimineata a bagat-o in operatie. Doctorul i-a spus ca nu sunt riscuri:100% va fi operatie cu succes”.

Familia sustine ca interventia ar fi costat-o pe Crina peste 3 000 de euro. Bani in care ar fi intrat si asistenta ulterioara.

„Interesul au fost numai banii. Domnul doctor a spus ca el a facut tot ce a putut, dar nu este adevarat. Nu este adevarat. Nu si-a facut datoria cum trebuie sa-si faca”, spune indurerat tatal femeii.

„Suntem profund indurerati de treaba asta, chiar si noi. Astfel de complicatii, este important de stiut, apar, la fiecare 100 de cazuri, studiile de specialitate pe loturi mari de pacienti spun ca apar cu o frecventa de 1 la 4% dintre pacienti. Nu tine, neaparat, de ce facem noi, ci si de cum reactioneaza pacientul la o astfel de interventie”, spune medicul acuzat.

Mai mult decat atat, medicul care a realizat operatia de micsorare a stomacului sustine ca a tinut legatura cu pacienta... Chiar si cand aceasta a inceput sa se simta rau.

„Doua zile nu am reusit sa o convingem sa se prezinte la serviciul nostru”, sustine medicul.

Rudele femeii nu-l cred pe medic. Au de gand sa depuna plangere impotriva lui si sa ceara despagubiri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si