O femeie din SUA si-a ucis fiica pentru ca era "posedata". Pe pieptul cadavrului, asezat sub forma crucii, a fost pus un crucifix

Juanita Gomez in varsta de 49 de ani din orasul Oklahoma din SUA a fost arestata pentru uciderea propriei fiice, Geneva de 33 de ani. Femeia si-a ucis fiica intr-un mod barbar, cu un crucifix.

A.S., marți 06 septembrie 2016 , 16:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Corpul Genevei Gomez a fost gasit de autoritatile din Oklahoma asezat pe podea, in forma de cruce. Pe pieptul acesteia se afla un mare crucifix.
Juanita a spus ca si-a ucis fiica deoarece era posedata. I-a bagat pe gat un crucifix si un medalion cu insemne religioase pana cand gura si gatul fetei de 33 de ani s-au umplut de sange.
Cel care a descoperit moartea Genevei a fost prietenul acesteia, Francisco Merlos. Cei doi se certasera in urma cu doua zile, iar barbatul s-a dus la casa acesteia pentru a se impaca.
Dupa ce a batut la usa, Juanita Gomez, mama victimei, l-a poftit inauntru.
"Geneva zacea pe podea si avea o cruce pe piept" a declarat barbatul socat. Speriat, el a vrut sa paraseasca locuinta celor doua femei, dar Juanita a incercat sa il incuie in casa.
Dupa ce a reusit sa plece, barbatul a alertat autoritatile, iar mama criminala a fost arestata.

Corpul Genevei Gomez a fost gasit de autoritatile din Oklahoma asezat pe podea, in forma de cruce. Pe pieptul acesteia se afla un mare crucifix. Juanita a spus ca si-a ucis fiica deoarece era posedata. I-a bagat pe gat un crucifix si un medalion cu insemne religioase pana cand gura si gatul fetei de 33 de ani s-au umplut de sange.

Cel care a descoperit moartea Genevei a fost prietenul acesteia, Francisco Merlos. Cei doi se certasera in urma cu doua zile, iar barbatul s-a dus la casa acesteia pentru a se impaca. Dupa ce a batut la usa, Juanita Gomez, mama victimei, l-a poftit inauntru."Geneva zacea pe podea si avea o cruce pe piept" a declarat barbatul. Ingrozit de ceea ce a vazut, el a vrut sa paraseasca locuinta celor doua femei, dar Juanita a incercat sa il incuie in casa. Dupa ce a reusit sa plece, barbatul a alertat autoritatile, iar mama criminala a fost arestata.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si