O femeie din Suceava a fost violata de fata cu sotul ei de catre trei barbati! E cumplit cum s-a intamplat totul! Politistii sunt socati de aceasta cruzime!
Actual

O femeie din Suceava a fost violata de fata cu sotul ei de catre trei barbati! E cumplit cum s-a intamplat totul! Politistii sunt socati de aceasta cruzime!

C.I.P.
18 iun 2018

Un caz petrecut in 2016 si-a gasit abia acum vinovatii. Un barbat de 22 de ani a fost condamnat definitiv la 11 ani si 4 luni de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat intr-un caz de viol.

Totul s-a petrecut in noaptea de 18 spre 19 spetembrie, in judetul Suceava. Atunci, sotii B. Au petrecut alaturi de alte persoane si ulterior au luat o masina de ocazie spre casa.

Cei doi soti au ajuns in masina a patru Suceveni care s-au oferit sa ii duca acasa, dar acestia in loc sa ii duca acasa, i-au dus pe un camp, acolo unde au violat-o pe femeie si l-au batut si jefuit pe barbat. Ulterior, in timp ce femeia era violata de catre numitul Gheorghe Cutitariu, ceilalti trei il tineau pe sotul acestuia care privea ingrozit scena.

"Ambele persoane vatamate au aratat ca unul din autori si-a pus la un moment dat un ciorap de dama, tip dres, pe cap, desi pana la acel moment ambii ii observasera fizionomia. La final, autorii i-au pus pe cei doi soti sa stea in genunchi, fata in fata si i-au amenintat cu un cutit, interzicandu-le sa se uite la masina, in ideea de a nu observa numarul de inmatriculare al acesteia. Dupa ce autorii au parasit locul comiterii faptelor, cele doua persoane vatamate s-au deplasat pe jos pana au ajuns la pasarela Itcani, de unde au luat un taxi pentru a merge acasa", se arata in motivarea primei instantei.

Autorii au fost identificati ca fiind: Gheorghe Cutitariu, Elvis Betean, Marius Darie si Benone Ripa.

Toti sunt judecati, dar pana acum doar Cutitariu a primit condamnare la inchisoare pentru fapta sa. 

viewscnt
TAGURI: viol, suceava

Urmareste-ne pe Facebook