O femeie disparuta in luna august a fost gasita "legata ca un caine" intr-un container

O femeie in varsta de 30 din SUA care a fost data disparuta din luna august a acestui an a fost gasita de politisti pe o proprietate din statul Carolina de Sud, "legata ca un caine" intr-un container de metal.

A.S., vineri 04 noiembrie 2016 , 09:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Kala Brown si prietenul ei Charlie Carver au disparut in luna august a acestui an. Femeie a fost gasita in viata de catre politisti, pe o proprietate din statul american Carolina de Sud, legata ca un caine intr-un container de metal. Barbatul care detine terenul are antecedente penale, fiind acuzat in trecut de agresiuni sexuale.
Politistii care au descoperit-o pe femeie spun ca aceasta era legata cu lanturi de doua luni si tinuta in containerul metalic, lung de 9 metri.
"Este o minune ca am gasit-o in viata" spun politistii. Din pacate, despre iubitul ei, Charlie Carver de 32 de ani nu se stie inca nimic. Masina acestuia a fost gasita in apropierea containerului.
Femeie a fost transportata de urgenta la spital si este foarte traumatizata.
Ea le-a spus anchetatorilor ca cel putin patru cadavre au fost ingropate in acel pamant.
Este foarte posibil sa avem de-a face cu un criminal in serie, au spus anchetatorii.
Agresorul se numeste Todd Kohlhepp, are 45 de ani si lucreaza ca agent imobiliar.
O prietena de-a Kalei le-a spus politistilor ca aceasta a inceput sa lucreze pentru Todd cu vateva saptamani inainte sa dispara.
Todd Kohlhepp a fost arestat. El este acuzat de rapire. El a mai fost inchis in anul 1987 cand a fost condamnat pentru rapire si infractiuni savarsite asupra copiilor, scrie Daily Mail.
Politistii il cauta in continuare pe iubitul tinerei, care a disparut o data cu ea.

Kala Brown si prietenul ei Charlie Carver au disparut in luna august a acestui an. Femeie a fost gasita in viata de catre politisti, pe o proprietate din statul american Carolina de Sud, legata ca un caine intr-un container de metal. Barbatul care detine terenul are antecedente penale, fiind acuzat in trecut de agresiuni sexuale. Politistii care au descoperit-o pe femeie spun ca aceasta era legata cu lanturi de doua luni si tinuta in containerul metalic, lung de 9 metri."Este o minune ca am gasit-o in viata" spun politistii.

Din pacate, despre iubitul ei, Charlie Carver de 32 de ani nu se stie inca nimic. Masina acestuia a fost gasita in apropierea containerului. Femeie a fost transportata de urgenta la spital si este foarte traumatizata. Ea le-a spus anchetatorilor ca cel putin patru cadavre au fost ingropate in acel pamant. "Este foarte posibil sa avem de-a face cu un criminal in serie" au spus anchetatorii.

Agresorul se numeste Todd Kohlhepp, are 45 de ani si lucreaza ca agent imobiliar. O prietena de-a Kalei le-a spus politistilor ca aceasta a inceput sa lucreze pentru Todd cu cateva saptamani inainte sa dispara. Todd Kohlhepp a fost arestat. El este acuzat de rapire. El a mai fost inchis in anul 1987 cand a fost condamnat pentru rapire si infractiuni savarsite asupra copiilor, scrie Daily Mail. Politistii il cauta in continuare pe iubitul tinerei, care a disparut o data cu ea.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si