O femeie insarcinata din Vaslui a murit in timp ce concubinul ei petrecea cu prietenii. "O lasasem dormind, sforaia"

Moarte suspecta la Vaslui, unde o femeie in varsta de 38 de ani, insarcinata in luna a doua, a fost gasita fara suflare de catre concubin.

Editor: Alexandra Chiric Author: A.S. miercuri 25 ianuarie 2017 , 11:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Politistii din Vaslui ancheteaza moartea unei femei insarcinate din Pribesti, comuna Codaesti. Concubinul acesteia a sunat la 112 cand a constat ca femeia pe care o lasase sa doarma in pat a decedat.
Duminica dimineata a luat doua borcane cu compot si a plecat la soacra-mea acasa.
Voia sa verifice daca nu cumva i-a venit pensia. Avea probleme si lua o pensie de handicap. Pana seara nu a mai ajuns acasa. A doua zi, pe la pranz, am plecat dupa ea sa vad ce face si sa o aduc acasa. Am gasit-o rupta de bautura. Si pe ea, si pe mama-sa. Dormea in pat, fara nimic de mancare in casa, fara foc in soba si cu o sticla de vin la cap. M-am suparat, i-am luat sticla si am varsat vinul. Apoi am luat-o de brat sa o duc acasa. Pe la jumatatea satului i-am dat drumul ca ne vedea lumea din sat si radea de noi.
Nu a reusit sa se tina pe picioare decat doi metri, apoi a cazut cu fata in zapada. S-a zdrelit la nas si la buza. Un vecin a vazut-o cazuta si mi-a spus sa nu o las acolo ca ingheata. Nu am mai fost in stare sa o ridic si am sunat un verisor sa ma ajute sa o iau acasa cu caruta. Am dezbacat-o de hainele ude, le-am pus pe soba la uscat si am scos o cana cu vin sa o beau cu cei care m-au ajutat sa o aduc acasa. La un moment dat, am mers sa pun lemne pe soba si sa vad daca este bine. O lasasem dormind. Sforaia. Cand am fost din nou, am gasit-o cu spume la gura si moarta. Am sunat dupa ajutor. Prima data la post la comuna, am sunat de vreo sase ori, dar nu mi-a raspuns nimeni. Apoi am apelat 112 si au venit politistii de la Vaslui. M-au luat la intrebari de ce e zgariata pe nas si pe buza si de ce i-am pus hainele la uscat pe soba”, povesteste Costel Gherasim, concubinul femeii decedate de la Pribesti.

Politistii din Vaslui ancheteaza moartea unei femei insarcinate din Pribesti, comuna Codaesti. Concubinul acesteia a sunat la 112 cand a constat ca femeia pe care o lasase sa doarma in pat a decedat.

"Duminica dimineata a luat doua borcane cu compot si a plecat la soacra-mea acasa. Voia sa verifice daca nu cumva i-a venit pensia. Avea probleme si lua o pensie de handicap. Pana seara nu a mai ajuns acasa. A doua zi, pe la pranz, am plecat dupa ea sa vad ce face si sa o aduc acasa. Am gasit-o rupta de bautura. Si pe ea, si pe mama-sa. Dormea in pat, fara nimic de mancare in casa, fara foc in soba si cu o sticla de vin la cap. M-am suparat, i-am luat sticla si am varsat vinul. Apoi am luat-o de brat sa o duc acasa. Pe la jumatatea satului i-am dat drumul ca ne vedea lumea din sat si radea de noi. Nu a reusit sa se tina pe picioare decat doi metri, apoi a cazut cu fata in zapada. S-a zdrelit la nas si la buza. Un vecin a vazut-o cazuta si mi-a spus sa nu o las acolo ca ingheata. Nu am mai fost in stare sa o ridic si am sunat un verisor sa ma ajute sa o iau acasa cu caruta. Am dezbacat-o de hainele ude, le-am pus pe soba la uscat si am scos o cana cu vin sa o beau cu cei care m-au ajutat sa o aduc acasa. La un moment dat, am mers sa pun lemne pe soba si sa vad daca este bine. O lasasem dormind. Sforaia. Cand am fost din nou, am gasit-o cu spume la gura si moarta. Am sunat dupa ajutor. Prima data la post la comuna, am sunat de vreo sase ori, dar nu mi-a raspuns nimeni. Apoi am apelat 112 si au venit politistii de la Vaslui. M-au luat la intrebari de ce e zgariata pe nas si pe buza si de ce i-am pus hainele la uscat pe soba”, povesteste Costel Gherasim, concubinul femeii decedate de la Pribesti pentru Vremea Noua.

Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si