Conform jurnaliștilor de la  Il Gazzettino, femeia în vârstă de 35 de dimineață călătorea cu un avion al companiei aeriene Ita cu destinația Milano pentru a urma un tratament medical pentru o boală gravă.

Din nefericire, în timpul zborului, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit brusc, iar echipajul de bordul aeronavei a hotărât să aterizeze de urgență la Cagliari pentru a permite intervenția serviciilor medicale de urgență.

Citește și: Scandal la bordul unui avion! Doi bărbați s-au luat la bătaie și au întârziat cursa două ore

Chiar dacă medicii de la aeroportul din Elmas au intervenit prompt, se pare că a fost totuși prea târziu pentru a-i salva viața femeii, ale cărei probleme de sănătate s-au agravat rapid în timpul zborului.

Citește și: Momente tensionante pentru sute de români! Au rămas blocați într-un aeroport din Italia după ce compania cu care zburau a anulat cursa

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Victima în vârstă de 35 de ani a decedat din cauza unei afecțiuni grave, a cărei gravitate a fost accentuată de starea ei de sănătate deja precară.

Conform informațiilor oferite de echipele medicale, decesul a fost rezultatul unei afecțiuni grave, care a fost complicată de starea de sănătate fragilă a victimei.

Pasagerii au asistat terifiați la scenele de groază

Ceilalți pasageri aflați la bord au asistat au asistat la scena de groază, fiind extrem de șocant pentru ei.

Echipa medicală de la aeroportul Don Cagliari și ambulanța sosită la fața locului au depus eforturi inutile pentru a-i salva viața, inclusiv utilizarea unui defibrilator.

Citește și: Zeci de mii de zboruri ar putea fi întârziate sau anulate în această vară. Controlorii traficului aerian din Europa anunță greve

Soțul victimei, care era, de asemenea, de origine algeriană, se afla în călătorie împreună cu aceasta. Bărbatul a privit neputincios cum echipele medicale încercau să salveze viața soției sale.

Procurorul Marco Cocco de la Parchetul din Cagliari a dispus imediat repatrierea corpului pentru a permite familiei să efectueze înmormântarea.

Citește și: Un muncitor român și-a găsit sfârșitul pe un șantier din Italia. Familia este îngenuncheată de durere după ce bărbatul a căzut de pe schele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si