Nancy Johnson, o americancă în vârstă de 37 de ani, și-a înecat fiul în vârstă de doi ani, Jacob, și fiica în vârsta de cinci ani, Mia, în cadă. Totul a avut loc în casa lor din Semmes, Alabama.

Citește și: O copilă de 9 ani a dispărut fără urmă în timp ce se plimba cu bicicleta. Micuța se afla în camping cu părinții. A plecat timp de 15 minute și nu s-a mai întors niciodată

După ce a comis teribila crimă, femeia s-a spânzurat într-un dulap. Descoperirea îngrozitoare a fost făcută de Derek Johnson, tatăl copiilor. Conform rapoartelor emise de oamenii legii, cuplul se afla într-o luptă acerbă pentru custodie după despărțirea lor, notează jurnaliștii de la  Mirror.

Dublă crimă urmată de sinucidere. Tânăra mămică se confrunta cu problemele psihice

De asemenea, Nancy se confrunta cu problemele psihice. După ce și-a ucis ambii copii, femeia în vârstă de 37 de ani a luat trupurile neînsuflețite ale acestora și i-a așezat pe canapea, apoi i-a acoperit cu o pătură. Ambii copii s-au stins din viață înecați, Mia suferind și pierderi semnificative de sânge din cauza unei răni la gât.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

În mod clar, au existat probleme psihiatrice cu mama. Când intri pe ușa din spate a casei, era o canapea în partea dreaptă, iar copiii erau așezați pe canapea. Când tatăl i-a găsit pe copii,  erau  acoperiți cu o pătură”,  a transmis un oficial al poliției. 

Citește și: O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

I-am iubit atât de mult pe Mia, Jacob și Nancy. Nancy se luptase cu probleme mentale și avea o criză de identitate de când a început pandemia. Am fost într-o luptă pentru custodie în ultimele șase luni și ea mi-a răpit copii. Acum sunt la pământul.  baie la care nu mă pot uita, fix unde s-au înecat copiii mei”, a mai precizat tatăl copiilor.

Polițiștii americani cercetează cazul, concentrându-se asupra posibilelor lacune ale sistemului de Protecție a Copilului care ar fi putut contribui la acest tragedia care a înspăimântat o țară întreagă.

Citește și: Incident dramatic la vânătoare. Un tată și fiica sa au fost loviți de fulger. Adolescenta de 16 ani a murit la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si