O tanara de 13 ani a fost accidentata in timp ce traversa regulamentar, in Moreni, Dambovita. Potrivit soferului, fetita ar fi fugit pe zebra si nu a mai putut sa o evite in timp util. Pe de alta parte, rudele fetei le-au declarat anchetatorilor ca soferul ar fi incercat sa fuga de la locul accidentului, insa a fost oprit de martorii care au sunat la 112.

„Un sofer ne-a lovit fetita pe trecere.

Dansul declara ca nu a lovit-o, martorii au zis ca a lovit-o si unul dintre martori l-a oprit sa nu plece cu masina”, a declarant mama fetitei.

Soferul isi sustine nevinovatia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Era o masina oprita pe trecerea de pietoni si copilul s-a speriat si a luat-o la fuga prin fata masinii si eu am oprit chiar in fata ei”, a relatat barbatul in varsta de 60 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. La fata locului a ajuns si un echipaj al Ambulantei, care i-a oferit primul ajutor copilei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si