Prezent intr-o emisiune televizata, Jim a recunoscut cu nonsalanta ca "Nu m-am simtit nicio clipa vinovat pentru ceea  ce am facut", facand referire la relatia incestuasa pe care a avut-o cu fiica sa Amanda.
El considera ca actele sexuale intretinute cu propriia fiica aveau menirea sa o invete pe aceasta cum sa faca sex si le putea aduce si castiguri materiale substantiale, prin vanzarea filmarilor.
"Recunosc ca am intretinut relatii sexuale cu fiica mea in perioada in care ea a fost adolescenta. Cand ea a implinit 11 ani am realizat potentialul financiar pe care l-am putea abtine" a mai spus tatal acesteia.
Amanda le-a spus anchetatorilor ca tatal ei a incercat sa o convinga ca ceea ce se intampla nu este anormal si ca banii obtinuti vor putea fi folositi pentru viitoarele ei studii universitare.
Mama Amandei, Justine era cea care filma scenele de sex dintre sotul ei si propria fiica.
Amanda, care are acum 30 de ani a declarat in emisiunea Dr Phil ca "Inocenta mi-a fost furata. Parintii mei m-au fortat sa fac sex cu ei"
Dupa ce fata era obligata sa intretina relatii sexuale cu tatal ei, in timp ce mama filma, parintii se purtau ca si cand nimic nu s-a intamplat.
Amanda primea desert, se spala pe dinti si mergea la culcare.
Spre deosebire de tata, care nu prezinta nicio urma de regret pentru ca i-a distrus copilaria propriei fiice, Justine regreta ce a facut: "Daca as putea sa dau timpul inapoi, as face-o. Ma urasc pentru ceea ce am facut!"
Cei doi au fost eliberati recent din inchisoare, relateaza The SUN.

Prezent intr-o emisiune televizata, Jim a recunoscut cu nonsalanta ca "Nu m-am simtit nicio clipa vinovat pentru ceea  ce am facut", facand referire la relatia incestuosa pe care a avut-o cu

fiica sa Amanda. El considera ca actele sexuale intretinute cu propriia fiica aveau menirea sa o invete pe aceasta cum sa faca sex si le putea aduce si castiguri materiale substantiale, prin vanzarea filmarilor.

"Recunosc ca am intretinut relatii sexuale cu fiica mea in perioada in care ea a fost adolescenta. Cand ea a implinit 11 ani am realizat potentialul financiar pe care l-am putea abtine" a mai spus tatal acesteia.

Amanda le-a spus anchetatorilor ca tatal ei a incercat sa o convinga ca ceea ce se intampla nu este anormal si ca banii obtinuti vor putea fi folositi pentru viitoarele ei studii universitare. Mama Amandei, Justine era cea care filma scenele de sex dintre sotul ei si propria fiica.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu- wowbiz.ro

Amanda, care are acum 30 de ani a declarat in emisiunea Dr Phil ca "Inocenta mi-a fost furata. Parintii mei m-au fortat sa fac sex cu ei". Dupa ce fata era obligata sa intretina relatii sexuale cu tatal ei, in timp ce mama filma, parintii se purtau ca si cand nimic nu s-a intamplat. Amanda primea desert, se spala pe dinti si mergea la culcare.

Citeste si: Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a mințit în legătură cu sentimentele sale: „Eu nu m-am prefăcut niciodată.”- kfetele.ro

Citeste si: Chris Martin, lecţie de iubire la al doilea concert Coldplay de pe Arena Naţională! A invitat trei tineri pe scenă, între care şi un supravieţuitor de la Colectiv- radioimpuls.ro

Spre deosebire de tata, care nu prezinta nicio urma de regret pentru ca i-a distrus copilaria propriei fiice, Justine regreta ce a facut: "Daca as putea sa dau timpul inapoi, as face-o. Ma urasc pentru ceea ce am facut!". Cei doi au fost eliberati recent din inchisoare, relateaza The SUN.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si