Recalcitrant pana si-n prezenta politistilor, individul si-ar fi tratat fiica vitrega ca pe un sac de box... Apucaturile lui de monstru au iesit la iveala tarziu, abia dupa moartea fetitei, cand mama- insarcinata cu al 4-lea copil le-a povestit totul oamenilor legii.

Procurorul Zafer Sadik a declarat ca barbatul si-a lovit fetita in cap, suparat a se uita urat la el. „Fetita a cazut la sol si a ramas inconstienta”, a adaugat procurorul.

In loc sa cheme salvarea, tatal vitreg si mama au stropit-o cu apa pe copila, in speranta ca-si va reveni. Abia dupa 4 ore au dus-o la dispensarul din sat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Salvarea a gasit-o intr-o stare grava si a fost intubata la inceput, a facut un stop cardio respirator, a fost resuscitata”, a spus medicul Mihnea Avram, de la Spitalul Judetean Constanta.

Dupa o noaptea petrecuta pe patul de spital, fetita si-a dat ultima suflare. Astazi, medicii i-au facut necropsia si i-au dat mamei trupul micutei in sicriu.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si este acuzat pentru omor calificat si violenta in familie.

Barbatul nu este la primul gest de acest fel. In anul 1991 instanta l-a trimis ani grei dupa gratii, dupa ce a ucis un tanar de varsta lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si