O fetita in varsta de 12 ani insarcinata a fost adusa la spital de sotul ei de 40 de ani si de mama acestuia. Cei doi au incercat sa minta medicii ca fetita are 20 de ani

O intamplare socanta a avut loc intr-un spital din China. O fetita in varsta de 12 ani insarcinata a fost adusa la spital de sotul ei de 40 de ani si de mama acestuia. Cei doi au incercat sa minta medicii ca de fapt copila are 20 de ani.

A.S., luni 10 octombrie 2016 , 12:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Abdomenul copilei era umflat si plini de vergeturi. Mama barbatului de 40 de ani care a lasat-o insarcinata de micuta le-a spus medicilor ca nora ei este insarcinata in luna a treia si au venit pentru un control de rutina, sa vada daca starea fetusului este buna.
Atat femeia cat si fiul ei au incercat sa convinga medicii ca tanara sotie are 20 de ani.
Cand a vazut ca medicii pun intrebari in privinta varstei copilei, barbatul s-a infuriat si a inceput sa strige la acestia sa isi faca treaba si sa lase intrebarile deoparte.
Medicii au chemat politia. Fetita nu vorbeste mandarina si anchetatorii cred ca aceasta provine din Vietnam. Exista informatii despre o retea infractionala care se ocupa cu vanzarea de "mirese" din Vietnam barbatilor chinezi, scrie The Sun.

Abdomenul copilei era umflat si plini de vergeturi. Mama barbatului de 40 de ani care a lasat-o insarcinata pe micuta le-a spus medicilor ca nora ei este insarcinata in luna a treia si au venit pentru un control de rutina, sa vada daca starea fetusului este buna.

Atat femeia cat si fiul ei au incercat sa convinga medicii ca tanara sotie are 20 de ani. Cand a vazut ca medicii pun intrebari in privinta varstei copilei, barbatul s-a infuriat si a inceput sa strige la acestia sa isi faca treaba si sa lase intrebarile deoparte. Medicii au chemat politia.

Fetita nu vorbeste limba mandarina si anchetatorii cred ca aceasta provine din Vietnam. Exista informatii despre o retea infractionala care se ocupa cu vanzarea de "mirese" din Vietnam barbatilor chinezi, scrie The Sun.

 

Te-ar putea interesa si