Fosta șefă de penitenciar este de părere că cei doi sunt nevinovați și că sunt ținta unor acuzații cu scopul de-ai defăima.

O fostă șefă de penitenciar sare în apărarea fraților Tate

Oana Tașcău este fostă șefă a penitenciarului din Craiova, dar care a lucrat o perioadă și la videochat pentru frații Tate.

Citește și: Metoda prin care frații Tate făceau sute de mii de dolari, chiar sub nasul autorităților. Andrew Tate: „Am ales România fiindcă prefer o țară unde corupția este accesibilă tuturor”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Aceasta a recunoscut că s-a apucat de videochat cu ajutorul lui Andrew Tate și că i se pare nedrept ce se întâmplă cu ei în aceste momente.

Ce spune Oana Tașcău despre cei doi milionari

„Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și un om care tratează pe toată lumea frumos. Am locuit o perioadă chiar în aceeași casă cu acest om și vreau să spun că m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult. După ce m-am pensionat m-am apucat de OnlyFans și el m-a ajutat cu absolut tot (…) Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să recurgă la violențe pentru a avea o femeie”, a declarat Oana Tașcău.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi! Ce meserie a avut miliardarul Tristan Tate înainte să prindă gustul bogăției

Pe când era șefă a penitenciarului din Craiova, Oana Tașcău a fost acuzată că a întreținut relații intime cu un deținut lituanian. Acesta a fost arestat pentru trafic internațional de stupefiante în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si