O fotografie cu formaţia The Beatles cântând în oraşul Great Yarmouth a fost developată după 55 de ani

O fotografie în care apare formaţia The Beatles cântând, în iulie 1963, în oraşul Great Yarmouth, a fost developată după 55 de ani, potrivit BBC.

Author: E. V. joi 14 februarie 2019 , 21:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fotograful urma să arunce negativul, dar asistentul său Peter Harrison, pe atunci în vârstă de 17 ani, l-a luat acasă cu intenţia de a-l developa.

La peste 50 de ani de când a fost făcută imaginea cu The Beatles, aceasta a fost developată de fiul său, aşa cum anunţă Great Yarmouth Mercury.

Harrison, acum în vârstă de 75 de ani, care locuieşte în Leeds, a spus că este încântat să vadă în sfârşit fotografia uitată.

"N-am ajuns niciodată să o developez, am lăsat-o într-un sertar gândindu-mă că poate într-o zi ar putea interesa pe cineva", a adăugat el.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

El şi-a amintit de ea când fiul său Richard a urmat un curs de fotografie alb şi negru şi s-a gândit că i-ar plăcea un negativ vechi.

A fost una dintre fotografiile realizate de un profesionist al studioului Fisher, pe vremea când muzicienii cântau la ABC Cinema alături de Freddie Starr şi The Midnighters, The Kestrels şi The Trebletones.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si