O furtună de cod roșu a lovit nordul județului Galați și orașul Tecuci. Au fost 10 minute de vijelie, suficiente însă cât să distrugă totul în cale. Scenele surprinse la Tecuci sunt teribile. Vântul a bătut și cu 90 de kilometri pe oră, iar rafalele au luat pe sus acoperișuri și au pus la pământ mai mulți copaci.

Citește și: Vântul puternic blochează activitatea în Portul Constanța. ,,Situaţia s-a agravat, deoarece vântul şi-a sporit intensitatea''

Au fost rupte și mai multe cabluri electrice, iar în comuna Matca solariile au fost rupte și culturile distruse.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

„Ia uitați, Doamne. Ia uitați. Pe unde să mă bag eu să filmez. Uitați, Doamne. Tot solarul meu, cu ardeii pe el...”

Furtuna devastatoare a lovit și municipiul Buzău

Vântul a fost atât de puternic și aici, încât un camion a fost răsturnat. Au fost copaci rupți și străzi inundate și în Buzău, după o furtună puternică de aproximativ 30 de minute. Potrivit meteorologilor, în timpul vijeliei rafalele au depășit 80 de kilometri pe oră.

Furtuna care s-a abătut peste municipiul Buzău și a rupt cel puțin 4 copaci. Unul dintre arbori a căzut peste o mașină, iar un altul a rupt cablurile de electricitate. Mai multe străzi din oraș au fost inundate, spre nemulțumirea șoferilor.

Iar spre litoral, pe Autostrada Soarelui turiștii au fost nevoiți să încetinească și chiar să tragă pe dreapta după ce grindina i-a lovit în plin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si