O gradinita din Maramures s-a facut scrum in urma unui incendiu devastator! Cladirea fusese inaugurata in urma cu cateva luni!

O gradinita a ars din temelii intr-o localitate din nordul tarii. Primii care s-au luptat cu flacarile au fost chiar localnicii, insa toate eforturile au fost.. in zadar. Cladirea abia construita la inceputul anului s-a facut scrum.

G. S., duminică 13 mai 2018 , 19:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Noua gradinita din comuna Surdesti s-a facut scrum chiar in fata localnicilor. Focul s-au extins in numai cateva secunde la intreg acoperisul., iar cladirea a fost cuprinsa de flacari uriase.

Alarma a dat-o o femeie ce locuieste la numai cativa metri de gradinita. Cand a vazut ca din acoperis iese fum a sunat imediat la 112. Pana sa ajunga pompierii oamenii au incercat sa stinga focul cu galeti cu apa. In zadar insa.

Cladirea abia fusese data in functiune la inceputul anului.Gradinita fost constuita din temelii din fonduri eruropene insa cum au venit banii asa s-au si dus, totul este acum distrus.

Pompierii au inceput cercetarile pentru a stabili cauza incendiului.

Nu exclud sa fie voba de un scurt-circuit insa iau in calcul si varianta unei tigari aruncate in apropierea cladirii si care ar fi aprins vegetatia din zona iar de acolo sa fi pornit dezastrul.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si