O icoană cu Fecioara Maria și Pruncul din județul Alba a început să lăcrimeze - VIDEO

O icoană a Bisericii Ortodoxe din Cricău – Județul Alba, reprezentând-o pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus a început să lăcrimeze, spre surprinderea enoriașilor și a preoților. Fenomenul a fost observat prima dată la începutul postului Sfintei Marii.

Author: R.I. joi 20 august 2020 , 21:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Este vorba despre o icoană bizantină relativ nouă, potrivit unor surse din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Purtătorul de cuvânt al instituției, Oliviu Botoi, a spus că știe despre situație, dar nu poate oferi mai multe informații, potrivit Alba24.

Publicația locală l-a contactat și preotul paroh din Cricău. Acesta a confirmat și el fenomenul dar a adăugat că nu dorește să facă declarații despre subiect. Totuși, acesta a afirmat că lacrimile pe fața Fecioarei Maria au fost observate pentru prima dată la prinderea postului.

Citeste si: Actorul Şerban Celea a murit

Icoana a fost dusă și la sediul Arhiepiscopiei

”Din punctul nostru de vedere, teologic, acest tip de fenomen este o minune. Aceste minuni sunt foarte foarte rare. Trebuie să treacă puțin timp, să vedem cum evoluează evenimentele, apoi ne putem pronunța. A fost adusă și la noi, Trebuie văzută și o să fiți uimit.

Icoana a fost a unui băiat de la Seminar, originar din Cricău. Acesta a cumpărat icoana și s-a rugat la ea. Prima dată s-a manifestat la el, apoi a dus-o preoților din Cricău” a declarat secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Eugen Bărăian.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si