O ingrijitoare din Republica Moldova a maltrat-o in cele mai diabolice moduri pe batrana pe care o avea in grija. Femeia a fost condamnata la 3 ani de inchisoare
Actual

O ingrijitoare din Republica Moldova a maltrat-o in cele mai diabolice moduri pe batrana pe care o avea in grija. Femeia a fost condamnata la 3 ani de inchisoare

M.C.B.
20 aug 2018

Viorica Bujenita, o ingrijitoare din Republica Moldova , a fost condamnata la 3 ani de inchisoare, sub acuzatia de maltrare a batranei pe care o ingrijea in Padova.

Potrivit presei italiene, femeia de 47 de ani era ingrijitoarea unei batrane in varsta de 86 de ani din Padova, pana a fost filmata cu telefonul de un vecin cum lovea si maltrata persoana de care ar fi trebuit sa se ingrijeasca.

Claudio Bertocco, fiul batranei italiene, a declarat pentru cotidianul Il Mattino di Padova ca ingrijitoarea moldoveanca era mereu zambitoare si amabila in prezenta lui, dar cand ramanea singura cu batrana se transforma intr-un "temnicer fara scrupule". 

Citeste si: Cine este femeia prezentata ca fiind jandarmerita batuta. Ministrul de Interne a facut anuntul

Fiecare mic dejun, fiecare pranz si fiecare cina se transformau intr-un cosmar, batrana era lovita peste cap atunci cand nu reusea sa bea singura sau sa apuce bine cu mainile tacamurile.

Investigaţiile anchetatorilor au demonstrat faptul ca batrana era supusa unui comportament violent si umilitor. Intr-un astfel de moment i-a fost taiat lobul unei urechi cu foarfecele in timp ce ingrijitoarea o tundea.

Pe corpul pensionarei s-au gasit numeroase rani care au fost justificate de Viorica Bujeniţa drept "mici incidente".

SursA: observator.tv 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook