Îngrijitoarea româncă în vârstă de 67 de ani a fost găsită fără suflare în locuința ei din Italia, situată pe Via IV Novembre, notează jurnaliștii de la  Vercelli Notizie.

Oamenii legii și echipajele de salvarea care au intervenit în urma unui apel la 118 au ajuns la fața locului, dar din nefericire nu au putut face nimic ca să-i salveze viața româncei în vârstă de 67 de ani decât să constate decesul acesteia.

Citește și: O întreagă familie a fost împușcată într-un bar din Italia

Românca, care lucra de ani buni ca îngrijitoare de bătrâni în Italia, a fost transportată mai apoi la morga spitalului S. Andrea din Vercelli.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost pus la dispoziția autorităților judiciare pentru un eventual examen necropsic. Conform informațiilor apărute în spațiul public, moartea româncei ar fi survenit din cauze naturale.

Tragedie pe un șantier din Italia! Un muncitor român s-a stins din viață după ce a suferit un atac de cord pe schelă

Durere fără margini în familia unui muncitor român din Italia! Bărbatul, angajat în domeniul construcțiilor, s-a stins din viață după ce a suferit un atac de cord în timp ce se afla pe o schelă amplasată pe o clădire din Piana degli Ulivi, pe teritoriul comunei Lerici din regiunea Liguria.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cei care au dat alarma au fost colegii de muncă ai bărbatului, care au sunat imediat la numărul de urgență 118.

Apelul disperat a fost făcut imediat după ce aceștia l-au văzut pe român prăbușindu-se pe platforma schelei, fiind în pericol de a cădea.

Citește și: Darius Vâlcov a fost arestat în Italia. Fostul ministru s-a predat autorităților și va petrece 6 ani în spatele gratiilor

Scenele de coșmar au avut loc la o înălțime de 10 metri. Românul nostru a fost lovit de o criză cardiacă. Pentru recuperarea victimei, colegii acestuia au avut nevoie de intervenția pompierilor, care au folosit o targă spinală și un sistem de corzi pentru a-l coborî la sol.

Imediat după ce a ajuns pe pământ, muncitorul român a fost preluat de echipa medicală ajunsă la fața locului, care l-a transportat, în regim de urgență, la spital pentru examinări suplimentare. De asemenea, la locul tragediei au ajuns și polițiștii italieni.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Drama unei moldevence din Italia! Femeia nu va mai putea face copii vreodată după ce un medic i-a înlăturat din greșeală ambele ovare

Cu toate că incidentul a avut loc în timpul programului de lucru, carabinierii nu iau în calcul varianta unui accident de muncă, aceasta fiind exclusă încă de la început. De asemenea, inspectorii de muncă au fost mobilizați pentru a efectua cercetări suplimentare în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs nenorocirea.

Citește și: Grevă în Italia. Transportul în comun va fi afectat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si