O insula exotica, in valoare de 1.8 milioane de lire, premiu la o loterie. Pretul unui bilet este de doar 35 de lire

O familie bogata din Australia a organizat o loterie, al carei premiul este o insula exotica din Micronezia, Oceanul Pacific. Cel care o va castiga va pune mana pe un adevarat paradis, dotat cu case, masini, bani si multe locuri de relaxare.

marți 28 iunie 2016 , 15:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Proprietarii insulei, Doug si Sally Beitz, din Queensland, vor sa o dea unui fericit castigator. Resortul are 3 acrii, este complet platit si fara datorii, are o afacere cu scuba diving, un restaurant cu 80 de locuri, un hotel cu 6 camere, dotate cu aer conditionat, o rezidenta cu patru dormitoare si doua apartamente cu cate un dormitor. In plus, cel care va castiga la loterie insula va mai primi si 7.000 de lire cash, 5 masini care pot fi inchiriate, doua dube cu 10 locuri si un camion. Tot in premiu, mai intra si o piscina, o plaja privata, patru caiace, o gradina cu vegetatie tropicala si doua barci, scrie The Sun.

Sotii Beitz au construit resortul exotic in 1994 si si-au crescut cei trei copii aici. Acum vor sa dea insula pentru a se muta mai aproape de familie, in Australia. Astfel, ei trebuie sa vanda in jur de 50.000 de bilete la loterie, pentru a strange suma de 1.8 milioane de lire, la cat e evaluata proprietatea.

Chiar daca nu vor reusi sa vanda suficiente bilete, proprietarii tot o sa aleaga un castigator, care va primi jumatate din suma stransa, iar cealalta jumatate va fi folosita pentru a plati publicitatea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si