O lume pestrita cu domnite si cavaleri, cu mici, must si bere - asa au fost sarbatorite si astazi zilele Bucurestiului. Spectacolele s-au tinut lant

"Ne intoarcem in perioada interbelica, la inceputurile Bucurestiului, o perioada frumoasa cu multa muzica buna"
Si s-au intors, in timp in sunet de vioara, inconjurati de costume de epoca toti cei care au luat-o la pas prin Herastrau.
"Cand s-au serbat 500 de ani, stateam langa Arcul de Triumf s am primit un plic prin postarion… 18.45+19.14 Cand spunem Bucuresti, la ce ne gandim? Pai, eu ma gandesc la copilaria mea! Inainte de razboi, era frumos, era romantic!"

-Must facut pe loc? Asa este! De unde sunt strugurii? De la Buzau, Pietroasele. Cel mai bun must! Special facut pentru bucuresteni, de zilele Bucurestiului.
- Acolo este povestea Bucurestiului? Aici, in galusca aceasta aici!
- Avem si caraciori, de porc, de vita, de berbecut, usor picanti. Branzica de oaie, de vaca.
- Ce ati servit? Mici, pai ce se poate servi in Bucuresti? Si dupa mici? O bere! Dar, mai putin sa sunt la cura de slabire!

- Acestea sunt niste fuste noi. Ultima moda? Este ultima moda, stilizate, tiganesti! Mai avem bijuterii, gablonturi. La noi numai tiganeli. De cand sunt tigani in bucuresti? O, pai, de cand i-a dezrobit...cum ii zice...
-Noi ne prezentam astazi, la targ cu masti traditionale, de colid, masti decorative...










