Scenele incestuoase au fost filmate si postate ulterior pe site-uri de specialitate.

Femeia a ajuns pe mana autoritatilor dupa ce victima a vrut sa-si vanda telefonul. Un coleg de clasa, interesat sa cumpere aparatul, a fost cel care a descoperit filmuletele indecente.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mihaela Ioana Dima (40 de ani) din comuna prahoveana Valcanesti a fost trimisa in judecata, in noiembrie 2017, de DIICOT Ploiesti, sub acuzaţiile de act sexual cu un minor si pornografie infantila. Dosarul s-a aflat pe rolul instanţei penale a Tribunalului Prahova care a decis sa o condamne pe femeie la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare. Ca pedeapsa suplimentara, mama incestuoasa a fost obligata sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitaţii in cadrul Primariei Comunei Valcanesti sau Centrul Cultural Valcanesti pe o perioada de 60 de zile lucratoare, locul de prestare a muncii urmand sa fi stabilit de Serviciul de Probaţiune Prahova, potrivit portalului instantelor de judecata.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si