O mama a plecat cu iubitul in excursie si si-a inchis cei doi copii mici in casa. Unul a murit, iar altul se zbate intre viata si moarte

Incident ingrozitor in Ucraina, unde o mama in varsta de 20 de ani si-a lasat cei doi copii mai mici de 3 ani sa moara de foame in casa, in timp ce a plecat intr-o excursie de noua zile alaturi de iubitul ei.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 08 decembrie 2016 , 11:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Vladislava Podchapko de 20 de ani si-a incuiat cei doi copii in apartamentul din Kiev si a plecat intr-o excursie timp de noua zile alaturi de iubitul ei.
Baietelul Daniil care nu avea nici doi ani si sora lui de doi ani au fost abandonati in casa fara niciun fel de hrana.
Vecinii au declarat ca i-au auzit tipans si plangand in aceste noua zile si au batut in repetetate randuri la usa incuiata, dar nimeni nu le-a deschis. Nu se stie insa daca ei au anuntat si autoritatile sau nu. Dupa sase zile in care nu a mancat nimic, micutul Daniil a murit de foame. Sora lui a stat trei zile in apartament cu cadavrul, pana cand a ajuns mama lor din excursie.
Fetia se afla intr-o stare grava, iar medicii fac eforturi mari pentru a o salva.
Explicatia femeii este absolunt socanta. Ea le-a spus politistilor ca "Nu stiam ca si copii pot muri".
Ea a fost arestata si risca pana la 8 ani de inchisoare pentru neglijenta.  Soarta fetitei este incerta. Daca isi va reveni, ea va fi dusa cel mai probabil intr-un orfelinat, scrie The Sun.

Vladislava Podchapko de 20 de ani si-a incuiat cei doi copii in apartamentul din Kiev si a plecat intr-o excursie timp de noua zile alaturi de iubitul ei. Baietelul Daniil care nu avea nici doi ani si sora lui de doi ani au fost abandonati in casa fara niciun fel de hrana.

Vecinii au declarat ca i-au auzit tipan si plangand in aceste noua zile si au batut in repetetate randuri la usa incuiata, dar nimeni nu le-a deschis. Nu se stie insa daca ei au anuntat si autoritatile sau nu. Dupa sase zile in care nu a mancat nimic, micutul Daniil a murit de foame. Sora lui a stat trei zile in apartament cu cadavrul, pana cand a ajuns mama lor din excursie.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

Fetia se afla intr-o stare grava, iar medicii fac eforturi mari pentru a o salva. Explicatia femeii este absolunt socanta. Ea le-a spus politistilor ca "Nu stiam ca si copii pot muri".

Ea a fost arestata si risca pana la 8 ani de inchisoare pentru neglijenta.  Soarta fetitei este incerta. Daca isi va reveni, ea va fi dusa cel mai probabil intr-un orfelinat, scrie The Sun.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si