O mamă i-a tăiat gâtul fiicei sale de doar 3 săptămâni! Era geloasă că soţul o iubea mai mult pe cea mică

O mamă i-a tăiat gâtul fiicei sale de trei săptămâni cu un cuțit de bucătărie deoarece credea că soțul ei o iubește mai mult pe cea mică.

A.N.C, miercuri 20 martie 2019 , 18:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Tânăra în vârstă de 21 de ani a devenit extrem de geloasă pe propriul bebeluş, crezând că soţul ei nu îi mai oferă aceeaşi atenţie aşa că a recurs la un gest extrem.

Aceasta a profitat de momentul în care bărbatul a plecat din apartament pentru câteva minute, ca să ducă gunoiul, a luat un cuţit din bucătărie şi i-a tăiat gâtul bebeluşului.

Când s-a întors, bărbatul şi-a văzut soţia plină de sânge. Îngrozit, s-a repezit în dormitor pentru a verifica fetiţa şi a văzut-o nemişcată, într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. În stare de şoc, omul a alertat imediat poliţia, în speranţa că cea mică ar mai putea fi salvată.

Citeste si: Imagini revoltătoare! Un bărbat, filmat în timp ce fura urna de donatii pentru un caz umanitar

Când au ajuns la faţa locului însă, medicii nu au mai putut face decât să declare decesul.

„A ieşit câteva minute. Atunci a luat un cuţit de bucătărie şi a tăiat gâtul copilului” a declarat soacra femeii, Maria Momot.

Doamna Momot susține că nora ei era geloasă pentru copil, deoarece credea că soțul ei îi iubește copilul mai mult.

Citeste si: Scene ORIBILE într-o cafenea din Oradea! Angajații au dezbrăcat un bolnav psihic și l-au pus să umble printre produsele din magazie!

„Atât fiul meu cât şi eu am iubit copilul acela foarte mult. Am fost foarte atenţi şi i-au purtat grija mereu. Ea era geloasă. Se gândea că bărbatul ei iubea mai mult copilul decât pe ea. De dimineaţa făcusem baie copilaşului şi acum e mort. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva” a mai spus soacra criminalei.

Paramedicii au declarat că femeia nicii măcar nu înţelegea ce a făcut greşit. La faţa locului, în apartamentul lor din Rivne, Ucraina, îşi întreba soţul distrus de durere, în stare de şoc „De ce plângi?”
Poliția a spus că au descoperit cuţitul, arma crimei, în chiuveta din bucătărie.

„Copilul a murit în urma rănii extrem de grave provocate de cuţit în zona gâtului. Mama nu a putut explica care au fost motivele. Nu şi-a putut aminti nici ce făcuse până în acel moment” a declarat Anton Kruk, purtător de cuvânt, potrivit publika.md.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si