CRISTINA BALEANU: uneori simt ca ma doare ceva in corp...cred ca asa e cand te doare sufletul

Traieste, dar parca nu e viata ei. Cristina are doua fetite gemene de 3 ani si jumatate. Dar copilele sunt la tata. Spune ca le-a luat asta vara pentru a le duce in vacanta si de atunci nu i le-a mai adus. Chiar daca in fata notarului ar fi decis de comun acord ca ele sa stea cu mama.



CRISTINA BALEANU: sa nu poti sa iti tii copilul in brate, sa nu poti sa ii gatesti, sa nu poti sa mananci cu el sa nu poti sa faci nici un fel de activitate cu copilul tau. Este cumplit.  

Parca ar duce o lupta cu morile de vant, de cand fostul sot a aflat ca si-a refacut viata si va deveni mama.

De cealalta parte, avocatul tatalui spune ca acesta tatal s-a gandit la siguranta fetitelor cand a aflat cine este noul partener al mamei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



CRISTINA BALEANU: de ce credeti ca face asta? Ca sa ma penalizeze pentru faptul ca ne-am separat

Avocatul tatalui: Pentru interesul minorelor am apreciat ca este mai bine revenirea in mediul in care ele l-au cunoscut, in acel ambient ...si vorbim si de conditiile financiare, aici vorbim de un duplex cu 5 camere, iar reclamanta, mama fetelor statea intr-o camera.



Zile intregi si le-a petrecut in fata casei fostului sot. Spera intr-o minune. Voia macar sa-si zareasca fetitele pe care le-a purtat in pantec, prin gard.

CRISTINA BALEANU: Pentru acesti copii am luptat foarte mult in primul rand sa ii am pentru ca am fost concepute in vitro dupa lungi tratamente  hormonale la care am fost supusa si au fost facute cu riscul vietii mele si asta poate si fostul meu sot sa confirme



Arcadie Anastasescu, avocatul tatalui:  Copiii, din pacate, asociaza conduita mamei cu o stare conflictuala, cu o stare de disconfort si de aceea nu ii doresc prezenta.

In instanta sunt dosare peste dosare, dar ce folos?

CRISTINA BALEANU: Am pus ca dovezi toate conversatiile telefonice prin care mesajul lui este unul foarte clar: nu ti le dau, nu ti le arat, nu vreau, nu o sa le mai vezi...astea sunt toate mesajele lui inregistrate

AVOCAT TATA: vizitele la domiciliu tatalui...dupa aceea trecerea timpului a demonstrat ca ele nu erau pentru a pastra legatura cu minorele ci erau doar atitudini provocatoare erau generatoare de scandal.

Nu putine sunt mamele si chiar tatii aflati in aceeasi situatie. Cu gandul la cazul Anei Maria Nedelcu si cu sprijinul organizatiilor nonguvernamentale, parintii cer sa fie schimbate legile care trebuie sa ii protejeze pe copii.
Acum dosarele sunt tinute in instante cu anii. In tot acest timp, singurii care au de suferit sunt copiii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si