O mare personalitate din media s-a stins din viață la impresionanta vârstă de 97 de ani

Sumner Redstone a fost considerat unui dintre cei mai importanți oameni de media din lume. El a construit cel mai mare gigant din industrie cu achiziții ale Viacom, Paramount Pictures și CBS Corp.

Author: Catalina Popa joi 13 august 2020 , 08:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Redstone a fost un vizionar, operator și dealer, care a transformat de unul singur o companie de familie într-un gigant media global, spun cei care au avut ocazia să lucreze pentru el.

Citeste si: Simona Halep, criză de nervi la Praga! Campioana noastră a dat cu racheta de pământ

Paramount Pictures, CBS şi MTV

„A fost o forță a naturii și un competitor înverșunat, care lasă în urmă o moștenire uriașă atât în ​​afaceri, cât și în filantropie”, a declarat miercuri, directorul general ViacomCBS, Bob Bakish.
Redstone a preluat de la tatăl său un lanţ de cinematografe pe care l-a transformat într-un imperiu media, în care se regăsesc Paramount Pictures, CBS şi MTV.

Citeste si: Adormirea Maicii Domnului 2020: Ce nu ai voie să faci pe 15 august? Este mare păcat!

Sumner Redstone, o figură importantă din mass-media, a moştenit de la tatăl său o afacere pa care a transformat-o în imperiu. A inclus Viacom, Paramount Pictures, CBS Corp și MTV.

Redstone a murit marți după-amiază, la vârsta de 97 de ani.

„Tatăl meu a dus o viață extraordinară, care nu numai că a modelat divertismentul așa cum îl știm astăzi, dar a creat o moștenire incredibilă a familiei”, a declarat Shari Redstone pentru Variety. „Prin toate, ne-am împărtășit o mare dragoste unul pentru celălalt și a fost un tată minunat, bunic și străbunic. Sunt atât de mândră că sunt fiica lui și îmi va fi dor de el întotdeauna”.

Sumner Murray Rothstein s-a născut la Boston pe 27 mai 1923. Tatăl său, operator de cluburi de noapte, și-a schimbat ulterior numele de familie german. Sumner a absolvit Harvard și a servit în serviciile de informații ale Armatei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ajutând la spargerea codurilor japoneze. După război, a absolvit Facultatea de Drept Harvard și a lucrat pentru guvernul federal, informează Variety.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si