Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază. Potrivit primelor informații, mașina, în care se afla o familie: mama, tatăl și copilul, a derapat și a căzut în zona barajului de la Mihăilești.

Martorii au încercat să scoată mașina cu ajutorul unor chingi

Ceilalți participanți la trafic au tras imediat pe dreapta și au sunat la 112. Până la apariția echipajelor de salvare cei prezenți au făcut un lanț uman, iar cu ajutorul unor chingi au încercat să scoată mașina din apă pentru a nu se scufunda.

Adulții au fost găsiți, copiii sunt căutați în continuare

Cei doi adulți au fost găsiți, dar copilul este căutat în continuare. Șoferul, în vârstă de 34 de ani, a reușit să iasă și ulterior a fost transportat de urgență la un spital din București. Acesta era conștient și cooperant. 

Citeste si: O româncă a fost înjunghiată în Italia după o ceartă cu un conațional: „Stau până târziu, se îmbată și țipă, dar niciodată nu au mers așa departe”

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare, un echipaj de scafandri, o unitate de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, o ambulanţă SAJ şi Poliţia”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

Mașina a fost scoasă din apă cu ajutorul unui buldoexcavator.

Un bărbat a murit după ce a căzut în râul Dâmbovița

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit în această după-amaiză în râul Dâmbovița, chiar în fața Spitalului Universitar București. O femeie care trecea prin acea zonă l-a văzut cum se zbătea și a sunat la 112.

O tragedie  a avut loc în această după-amiază în București. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a  căzut în râul Dâmbovița, chiar în apropierea Spitalului Universitar.

O femeie a sunat la 112.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului, dar și pompieri și scafandrii.

Aceștia au intrat în apele râului și l-au scos la suprafață. Din nefericire, bărbatul se afla în stop cardio-respirator.

Echipajele au început manevrele de resuscitare, iar timp de 45 de minute au făcut tot ce au putut pentru a-l salva pe bărbat. Acesta nu a răspuns manevrelor, astfel că medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

Lângă bărbat a fost găsită o undiță

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul venise la pescuit pe râul Dâmbovița, lângă a fost găsită și o undiță. Ceilalți pescari care se aflau în zonă au susținut că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si:  VIDEO| Șapte persoane au murit în urma prăbușirii unui elicopter în Italia

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Se pare că undița bărbatului ar fi căzut în apă, iar el a încercat să intre după ea, dar nu a mai putut ieși la suprafață și a intrat în stop cardio respirator. Bărbatul mergea des la pescuit, iar peștele pe care îl prindea îl vindea într-o piață cunoscută din București. 

Citeste si: Un bărbat a fost la un pas să moară înecat în mare, în Mamaia. Cum l-au găsit medicii

Citeste si: Un bărbat a fost la un pas să moară înecat în mare, în Mamaia. Cum l-au găsit medicii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si