O mașină de gunoi s-a împotmolit în asfaltul surpat din Brăila. A fost nevoie de intervenția unei macarale

O autoutilitară a rețelei de salubritate din Brăila s-a împotmolit într-o groapă din asfaltulul surpat. Ca să deblocheze mașina de gunoi din groapa de aproximativ un metru, a fost nevoie de intervenția unei macarale.

Author: Alexandra Costea miercuri 05 ianuarie 2022 , 14:46

O mașină de gunoi s-a împotmolit în asfaltul surpat din Brăila. A fost nevoie de intervenția unei macarale

O mașină de gunoi s-a împotmolit în asfaltul surpat din Brăila. A fost nevoie de intervenția unei macarale

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O autoutilitară a unei firme de salubrizare din municipiul Brăila a fost înghițită parția de asfaltul din oraș. Incidentul bizar a avut loc marți după-amiază, pe strada Mihai Bravu din oraș s-ar fi surpat partea carosabilă, după ce şoferul autoutilitarei a încercat să întoarcă maşina.

Evenimentul a fost semnalat prin apel la numărul unic de urgență 112.

Citeste si: Circulația tramvaielor pe Șoseaua Progresului din Capitală, blocată, după ce un excavator a rupt firele de contact

Groapa avea aproximativ un metru adâncime

Ofițerii de poliție din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la locul incidentului, unde, în urma primelor verificări, stabilind faptul că o autoutilitară de gunoi se deplasa pe strada Mihai Bravu, iar în urma unei manevre de întoarcere, partea carosabilă s-a surpat sub aceasta.

Pentru a debloca autoutilitara din groapa de aproximativ un metru, a fost nevoie de intervenția unei macarale. Activitatea de deblocare a autovehiicului a durat aproximativ o oră, timp în care traficul a fost redirecţionat.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar pagubele sunt doar materiale.

În acest ca, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili stabilirii cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs evenimentul, dar și lce măsuri trebuie luate, în conformitate cu prevederile în vigoare.

Citeste si: Acoperișurile unor blocuri din Neamț au fost smulse de vânt, mai multe mașini au fost avariate


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si