O autoutilitară a unei firme de salubrizare din municipiul Brăila a fost înghițită parția de asfaltul din oraș. Incidentul bizar a avut loc marți după-amiază, pe strada Mihai Bravu din oraș s-ar fi surpat partea carosabilă, după ce şoferul autoutilitarei a încercat să întoarcă maşina.

Evenimentul a fost semnalat prin apel la numărul unic de urgență 112.

Citeste si: Circulația tramvaielor pe Șoseaua Progresului din Capitală, blocată, după ce un excavator a rupt firele de contact

Groapa avea aproximativ un metru adâncime

Ofițerii de poliție din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la locul incidentului, unde, în urma primelor verificări, stabilind faptul că o autoutilitară de gunoi se deplasa pe strada Mihai Bravu, iar în urma unei manevre de întoarcere, partea carosabilă s-a surpat sub aceasta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Pentru a debloca autoutilitara din groapa de aproximativ un metru, a fost nevoie de intervenția unei macarale. Activitatea de deblocare a autovehiicului a durat aproximativ o oră, timp în care traficul a fost redirecţionat.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar pagubele sunt doar materiale.

În acest ca, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili stabilirii cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs evenimentul, dar și lce măsuri trebuie luate, în conformitate cu prevederile în vigoare.

Citeste si: Acoperișurile unor blocuri din Neamț au fost smulse de vânt, mai multe mașini au fost avariate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si