În timpul unei misiuni, o mașină de pompieri s-a răsturnat. Accidentul s-a produs pe un drum comunal. Potrivit primelor informații, trei pompieri care se aflau în interior au fost răniți. Un echipaj SMURD care se afla în zonă le-a acordat îngrijiri speciale.

Citește și: O mașină a fost proiectată de microbuz, într-un parapet. Opt minori au fost implicați în accident

„Astăzi, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz Băi au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum comunal dintre Feldru şi Ilva Mică.

Din primele date, o autospecială ce se deplasa la un incendiu semnalat în localitatea Ilva Mică a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma accidentului, trei bărbaţi, de 34, 26 şi 20 de ani, au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital”, arată un comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Șoferul de 34 de ani nu se afla sub influența alcoolului

O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniți

O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniți

[Sursa foto: Bistrițeanul.ro]

„Testarea cu aparatul etilotest a şoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri, în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier”, potrivit comunicatului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier în Ploiești. O mamă și fiică au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni

Spre locul incidentului produs la anexele unei gospodării din Ilva Mică au fost trimise alte echipaje, de la secția de pompieri Năsăud, respectiv un echipaj de stingere şi un echipaj de descarcerare. 

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina și a doborât un copac

Evenimentul a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca, în noaptea de joi spre vineri. În urma impactului, un copac a fost doborât.

" Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru a descarcera şi a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat pe strada Bucium din Cluj-Napoca. La faţa locului au acţionat două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală şi un bărbat rămas încarcerat în   acesta.

Pompierii au acţionat pentru a decoperta şi extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite.

Acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil şi hidrocarburi din maşina avariată", informează ISU Cluj.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Șofer de 19 ani rănit grav după un accident în Brașov: Tânărul a intrat cu mașina într-un gard de beton



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si