O minora cu afectiuni psihice din Targu Jiu a facut avort la 17 saptamani - Caz revoltator in Gorj

O situatie de-a dreptul revoltatoare a iesit la iveala dupa ce Corpul de Control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Dredpturilor Copilului si Adoptie din cadrul Ministerului Muncii a facut o ancheta la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi special Targu Jiu.

Author: C.I.P. marți 14 februarie 2017 , 17:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cazul unei copile de doar 14 ani care se afla in grija oamenilor de la Complex si care sufera de afectiuni psihice era insarcinata in 17 luni, ba mai mult, cei care se ocupa de ea i-au acordat o invoire pentru a merge acasa, dar in aceasta perioada minora a facut un avort.

Raportul a scos la iveala ca in centru mai existau si alte doua minore de 15 ani

care erau insarcinate.

In aceasta speta, reprezentantul legal al copiilor aflati in centrele DGASPC este directorul institutiei, in speta, la Targu Jiu, domnul Dumitru Cotruna. El a declarat ca stia de sarcina minorei, dar ca aceasta ar fi fost o sarcina toxica, iar in perioada in care fata a facut avort, el ar fi fost plecat la Brasov intr-o delegatie.

Acum, o comisie care s-a constituit la nivelul institutiei cerceteaza circumstantele in care minora a ramas gravida, dar si cum a facut avort fara sa aiba consimtamantul reprezentantului legal, adica a lui Cotruna.

Surse din interiorul anchetei, citate de cei de la gorj-domino.ro au spus ca fata a facut avort cu stiinta sefilor de la Complexul de Servicii Comunitare, ea fiind dusa sa faca avort de tatal ei biologic, barbat care avea drepturile parintesti suspendate in urma unei decizii judecatoresti.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si