Se pare că întreg scandalul ar fi început în urma unei presupuse relații sentimentale pe care cei doi ar fi avut-o, care s-a încheiat în momentul în care femeia, care lucrează ca îngrijitoare pentru o doamnă în vârstă, a părăsit casa pensionarului în vârstă de 73 de ani pentru a se muta la noul ei loc de muncă, notează jurnaliștii de la La Provincia di Biella.  

După acea perioadă, pensionarul italian a început să acuze în repetate rânduri angajatorul nou al femeii că a angajat-o "la negru" și a început să o hărțuiască pe îngrijitoare, refuzând să accepte sfârșitul relației lor.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic la locul de muncă. Mihai a fost găsit fără suflare într-un canal

Hărțuirea consta în principal în urmărirea persistentă a femeii și în încercările de a o convinge să renunțe la noul loc de muncă și să se întoarcă să locuiască împreună cu el.

Marți, 4 iulie 2023, îngrijitoarea moldoveancă le-a spus polițiștilor că pensionarul se ascundea în afara casei bătrânei pe care o asista, nefiind prima dată când face acest lucru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Ajunși la fața locului, polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbat, găsindu-l ascuns în spatele unui vehicul parcat în apropiere.

Bărbatul insista ca moldoveanca să reia relația amoroasă cu el

La acea vreme, moldoveanca a raportat autorităților totul despre presiunea psihologică intensă pe care o resimțea din partea italianului în vârstă de 73 de ani, acesta insistând să reia relația sentimentală cu ea.

Pe data de 5 iulie 2023, în după-amiaza acelei zile, femeia a efectuat o nouă apelare la numărul de urgență, cerând intervenția poliției din cauza revenirii bărbatului.

Citește și: În această țară europeană iei amendă de până la 36.000 de euro dacă asculți muzică pe plajă

După sosirea la fața locului, polițiștii au reușit să identifice bărbatul, care se ascundea de această dată în spatele unui container de colectare a sticlelor și o urmărea pe femeie, aceasta fiind evident tulburată. Îngrijitoarea din Republica Moldova a reluat descrierea comportamentului obsesiv și insuportabil al bărbatului în fața polițiștilor.

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan- radioimpuls.ro

Având în vedere acțiunile bătrânului, care au fost raportate oficial, procurorul de serviciu a dispus arestarea acestuia sub acuzația de hărțuire.

De asemenea, polițiștii au dispus măsura arestului la domiciliu pentru pensionar, în așteptarea deciziilor ulterioare ale instanței, care vor sosi în următoarele zile.

Citește și: VIDEO- Scheletul Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia, ar fi fost găsit într-un canal, la Roma. Iubitul său, acuzat de sechestrare de persoane și trafic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si