Gheorghe Burnei a fost filmat in cabinetul in care oferea consultatii la Spitalul „Marie Curie”, umilindu-si un pacient de fata cu sotia acestuia. Controversatul medic face o criza de nervi cand afla ca barbatul a facut sex cu partenera lui de viata si din aceasta cauza a suferit complicatii, fiind nevoie, se pare, de o noua interventie chirurgicala.

Burnei i se adreseaza pe un ton agresiv pacientului, caruia ii reproseaza ca „face sex ca animalul”. In tot acest timp, pacientul lasa capul in pamant. La intreaga discutie asista si sotia acestuia, care este invitata sa plateasca „zeci de mii de euro” la alt medic, pentru ca barbatul ei nu a fost in stare sa-i respecte indicatiile medicale si nu s-a putut abtine de la sex. 


„5 ore faci sex incontinuu, se rupe asta si asta.(...) Dupa ce ca ai boala pe care o ai, fii asa... putin... decent in toata povestea asta. Eu m-am saturat sa te operez! Tu stii cat am muncit sa te aduc la asta, ma?... Sa aduc asta, sa cerem din nou, sa spunem asta acolo? Stii cat s-a muncit pentru asta? Te duci in alta parte si spui: „domnule, ce sa fac, m-a operat doctorul asta de 3 ori, fac sex ca animalul salbatic, nu tin seama de nimic si acum am venit la
dumneata, ca ala nu mai vrea sa ma opereze!” Gata, ajunge! Sa te duci la altul, sa-ti faca socoteala acolo, sa platesti zeci de mii de euro. Sa plateasca ea, tu... amandoi”
, ii spune Burnei pacientului sau.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Gheorghe Burnei a mai fost filmat injurand o asistenta de la „Marie Curie”, in urma cu cativa ani. In prezent, celebrul medic este judecat pentru vatamare corporala si luare de mita, dupa ce mai multi pacienti i-au facut plangeri penale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si