Emiliana este alaturi de copiii de la Marie Curie
Mama Amirei si-a petrecut aproape 18 ani pe holurile spitalului de copii „Marie Curie” incat a ajuns sa cunoasca aproape fiecare coltisor. In perioada petrecuta aici, in speranta ca o noua operatie a Profesorului Burnei ar putea s-o faca bine pe fiica ei, Emiliana a ajuns sa se imprieteneasca cu multi copii cam in aceeasi situatie precum Amira. „Pacientii de serviciu” de la „Ortopedie” aproape ca s-au obisnuit cu suferinta si cu viata din spital, insa unora, veniti din tara, le lipseste caldura sufleteasca.
Duminica, ea merge in vizita la spital

Asa a ajuns doamna Emiliana sa mearga aproape saptamanal la copiii de la „Marie Curie”. Desi e locul care a distrus-o sufleteste, reuseste sa treaca peste acest lucru doar pentru a aduce un zambet pe fetele micutilor. Emiliana sta ore intregi de vorba cu ei si uneori chiar ies impreuna in curte pentru a se juca.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Pentru mine nu este un job, este o placere sa stau alaturi de copii. Ei au sufletul curat si prin ei traiesc. Asa sunt eu fericita”, povestea Emiliana Iliescu intr-o postare pe contul ei de socializare.

Gheorghe Burnei, medicaul care i-a operta fiica de 11 ori

Amira, tanara de la care a inceput scandalul „Burnei”, a fost pacienta acestuia timp de aproape 18 ani, timp in care a suferit 11 interventii chirurgicale. Profesorul este acuzat atat de mama Amirei, cat si de alti parinti ca a folosit metode experimentale, care au facut mai rau decat bine in cazul copiilor lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si