O noua lovitura pentru familia Patriciu! Fiica miliardarului, lasata fara un apartament de lux din centrul Bucurestiului de un cunoscut regizor roman!

Ana, una dintre mostenitoarele „imperiului” lui Dinu Patriciu, s-a luptat ceva vreme in instanta cu regizorul Catalin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu.

Author: D.C. sâmbătă 25 iunie 2016 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ana Patriciu si Catalin Saizescu au avut de impartit un apartament cu mansarda situat intr-o vila dintr-o zona centrala a Bucurestiului. Itele afacerii sunt destul de incurcate: locuinta a apartinut unei persoane care ii datora lui Saizescu foarte multi bani, iar regizorul a obtinut impotriva lui un sechestru asigurator si a incercat sa-l execute silit.

Pana sa se ajunga la executare, barbatul a vandut insa apartamentul fiicei lui Dinu Patriciu printr-un contract semnat la notar, in anul 2012.
Ana Patriciu
Ana Patriciu

Catalin Saizescu a incercat sa atace in instanta valabilitatea contractului, in conditiile in care apartamentul ar fi trebuit sa ajunga la el si, dupa cativa ani buni de procese, a reusit sa-i convinga pe judecatori ca are dreptate. In octombire 2015, Tribunalul Bucuresti constata „inopozabilitatea fata de reclamant a contractului de vanzare-cumparare” (inopozabilitate= sanctiunea aplicata unui act valabil incheiat, pentru neindeplinirea unor formalitati ulterioare incheierii lui – nesocotirea unor cerinte de publicitate fata de terti sau a lipsei ori depasirii puterii de a reprezenta). Ana Patriciu a facut apel, insa in urma cu trei zile a pierdut definitiv din cauza faptului ca nu a achitat in totalitate taxa de timbru.

Catalin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu
Catalin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu

Decizia instantei nu inseamna ca Saizescu intra automat in posesia imobilului, el trebuind sa urmeze alte etape legale pentru a ajunge la acest lucru. De asemenea, judecatorii i-au respins regizorului cererea de a o elimina pe Ana Patriciu din cartea funciara a imobilului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si