O nouă pierdere pentru teatrul românesc: actorul Paul Talașman s-a stins din viață

Cunoscutul actor Paul Talașman a murit la vârsta de 68 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a teatrului de Revistă Constantin Tănase.

M.A., miercuri 19 februarie 2020 , 08:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Colegul nostru, actorul PAUL TALAȘMAN ne-a părăsit, plecând să strălucească de-acum încolo printre stelele Teatrului și Filmului românesc. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate”.

Citeste si: A murit Arnold de Oradea! S-a prăbușit din senin în sala de forță! Avea doar 28 de ani

„Toți aceia care doresc să-i aducă un ultim omagiu actorului PAUL TALAȘMAN sunt așteptati luni, 17 februarie, începând cu orele 11.00, în foaierul Salii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, până la ora 18, apoi va fi depus la Capela Străulești 2, unde va avea loc și înmormântarea , miercuri 18 februarie 2020, la orele 13. Dumnezeu să-l odihnească în pace! ”

Citeste si: Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu George Burcea este... pe moarte EXCLUSIV

 „UNITER își exprimă regretul pentru plecarea dintre noi a actorului Paul Talașman, artist al Teatrului de Revista „Constantin Tănase”. Trupul neînsuflețit va fi depus în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, azi 17.02.2020 începând cu orele 11.00. Dumnezeu să-l ierte”.

Citeste si: Maria Buză este putred de bogată! Vezi ce avere uriaşă are actriţa care participă la show-ul din Asia!

Paul Talașman s-a născut pe data de 12 iunie 1952 și a făcut performanță pe scena teatrului românesc prin rolurile pe care le interpreta la teatrul Dramatic din Baia Mare.

 

”Eram actor în  Baia Mare, la Teatrul Dramatic și nu puteam merge în turneu la Ivano-Frankvisc, în Ucraina românescă, să joc pentru românii de peste Tisa  (unde toți „plânsu-mi-s-au”); eram iubitor de public, aveam revistă de top în acest Teatru, secție de Revistă, alături de care am făcut carieră în cel mai frumos mod posibil”, declara actorul Paul Talașman cu ceva timp în urmă.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si