Provocarea de spargere a ouălor de pe TikTok îi pune pe părinții de copii mici să-și filmeze copiii în timpul unei așa-zise glume. Părintele solicită ajutorul unui copil pentru a face ceva în bucătărie care necesită ouă. În timp ce pune ingredientele din rețetă, părintele sparge brusc oul folosind fața sau capul copilului și aruncă conținutul într-un bol.

@chucklezentertainment Egg crack😂😂 #egg #eggcrack #eggprank #eggchallenge #fun #funny #fyp #foryou #funnyvideos #trending #tiktok
#viral #blowthisup #funnybaby #fypシ #baby #kids ♬ original sound- Chucklez Entertainment

Ca reacție, copiii fie rămân confuzi și râd, fie se sperie și plâng isteric- ceea ce părinții lor găsesc că e amuzant. Hashtag-ul a strâns peste 33 de milioane de vizualizări.

În timp ce majoritatea părinților și copiilor par că se distrează, mulți utilizatori, cu sau fără copii, își spun părerea, potrivit Mirror

Reacții furioase după provocarea pe TikTok

O utilizatoare TikTok care este cunoscută pentru faptul că „scoate în evidență exploatarea copiilor pe rețelele de socializare”, a avut câteva comentarii cu privire la provocare care au devenit virale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

„Am fost etichetată în câteva dintre aceste videoclipuri și am văzut că merge în două direcții”, explică femeia care are numele de utilizator mom.uncharted.

„Unul, copilul pune oul pe cap și este cam confuz, crede că este puțin amuzant. Apoi, merge mai departe. Sau, părintele îi sparge oul pe cap, iar cel mic este foarte supărat din cauza asta și se sperie.”

Utilizatorul @mom.uncharted continuă: „Dar, când văd acele videoclipuri, mă gândesc: suntem atât de plictisiți ca părinți și disperați să avem ceva de postat pe internet? Ne dorim să luam parte la această isterie a consumerismului- dopamină, like-uri și vizualizări – încât am ajuns în 2023 să spargem ouă în capul copiilor noștri în speranța că au o reacție distractivă pe care o putem publica online pentru a distra străini?”

Un comentator a scris: „Doare! de ce ar face-o?!”

În timp ce un alt utilizator a avut o abordare mai nuanțată a situației: „Cred că dinamica familiei fiecăruia este diferită. Probabil pentru doi dintre copiii mei ar fi amuzant și ar vorbi despre asta timp de o săptămână, însă al treilea cred nu mi-ar vorbi timp de o săptămână.”

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Gabi Bădălău, adevărul despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu vreau să-mi pierd familia”- radioimpuls.ro

Un alt utilizator a postat un mesaj care a fost reluat de mulți alții: „Urăsc această tendință, nu o înțeleg. Și nu este sigur să postezi videoclipuri cu copiii tăi online. Prea mulți bolnavi!” Sute de părinți au postat comentarii similare, avertizându-se reciproc despre posibilele pericole ale postării de imagini publice cu un copil.

Sute de părinți, furioși după postarea clipurilor

Sute de părinți, furioși după postarea clipurilor


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si