O poliţistă din Mehedinţi a fost găsită împuşcată în cap chiar în faţa secţiei de poliţie, transmite România TV. 

Update: Din nefericire, miercuri dimineața, o tânără agentă de poliție s-a împușcat în cap, la puțin timp după ce intrase în serviciu. Polițista avea doar 25 de ani, fusese testată psihologic în 2020 și nu era încadrată din sursă externă.

La fața locului au ajuns imediat și ambulanțe ale SMURD, iar personalul medical a făcut eforturi îndelungate pentru a o menține în viață pe tânăra polițistă. Inițial, starea acesteia a fost stabilizată de personalul medical. Din nefericire, în timpul transportului spre spital, victima a intrat în stop cardio-respirator și a fost declarat decesul.

Citeste si: Un bărbat s-a fotografiat pe rețelele de socializare cu o armă de vânătoare care nu îi aparține. Cum a reacționat Poliția

Din primele informații, polițista se certase cu iubitul

Conform sursei citate, femeia ar fi încercat să îşi ia viaţa din cauza unor certuri cu iubitul ei. Poliţista are 25 de ani şi lucrează la Transporturi Feroviare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Ambulanţa ajunsă la faţa locului încearcă să o resusciteze şi să îi salveze viaţa. 

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat, prin apel 112, de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliţie, de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia", a transmis Poliţia Mehedinţi.

Citeste si: Un tânăr a fost găsit mort într-o parcare din Germania. Ionuț avea 31 de ani și era din Vaslui

La începutul anului, o poliţistă din Braşov s-a sinucis cu arma din dotare 

Sabina, polițista de 28 de ani găsită împușcată în cap, în apartamentul ei din Brașov, s-ar fi certat cu soțul cu o seară înainte de a-și pune capăt zilelor. 

Bărbatul ar fi plecat de acasă, iar ulterior Sabina i-ar mai fi dat câteva mesaje pe telefon. În unul dintre ele aceasta ar fi spus că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut. Acest mesaj l-ar alertat pe soțul ei, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii.

El l-ar fi apelat pe tatăl fetei și i-ar fi spus că nu poate gestiona situația, cerându-i ajutorul. Întrucât Sabina nu i-ar mai fi răspuns la telefon tatălui ei, cei doi au mers în locuință, iar acolo au găsit-o pe femeie împușcată în cap și au anunțat la 112.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Filmarea cu rapperul P. Diddy în timp ce își lovește fosta iubita a fost făcută publică. Imaginile au stârnit un val de reacții- radioimpuls.ro

Femeia şi-a desfăşurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane până în luna martie a acestui an, când a fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au mai declarat sursele citate. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în urmă cu un an.

Citeste si: Un polițist din Sibiu a fost filmat în timp ce lovea un om fără adăpost pentru că nu purta mască. Imaginile revoltătoare au fost surprinse în centrul orașului

VIDEO- Imagini de la locul tragediei

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si