Omenilor care locuiau in acele baraci li s-a spus sa se mute 1 kilometru mai departe, langa un cimitir evereisesc din zona.
Seful Politiei Locale Sector 5, Cornel Stana le-a spus reporterilor de la Romania de la zer0 terenul de la cimitir apartine primariei si ca este legal ca oamenii sa isi mute baracile acolo.
Contactat de reporterii, primarul Sectorului 5 a spus: "„Nu maine.
Maine nu va da nimeni afara", a indicat primarul, oferind si cateva explicatii pentru desfasurarea de forte de miercuri: "Stana a gresit. Sunt suparat pe el. Locurile curatate ieri sunt locuri identificate de noi pentru locuinte sociale. Eu sunt de vina ca nu i-am explicat bine lui Stana.”"
Pana isi vor gasi variante sigure de relocare, oamenii nu vor fi mutati din strada tot pe strada. Joi, 1 septembrie, la intalnirea mentionata s-a expus planul: vor fi mutati in camerele Caminul Industriei Iutei, iar de acolo in chirii in sectorul 5, scrie Romania de la zer0.

Omenilor care locuiau in acele baraci li s-a spus sa se mute 1 kilometru mai departe, langa un cimitir evereisesc din zona.

Seful Politiei Locale Sector 5, Cornel Stana le-a spus reporterilor de la Romania de la zer0 ca terenul de la cimitir apartine primariei si ca este legal ca oamenii sa isi mute baracile acolo.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Contactat de reporterii, primarul Sectorului 5 a spus: "Nu maine. Maine nu va da nimeni afara", a indicat primarul, oferind si cateva explicatii pentru desfasurarea de forte de miercuri: "Stana a gresit. Sunt suparat pe el. Locurile curatate ieri sunt locuri identificate de noi pentru locuinte sociale. Eu sunt de vina ca nu i-am explicat bine lui Stana."

Pana isi vor gasi variante sigure de relocare, oamenii nu vor fi mutati din strada tot pe strada.

Joi, 1 septembrie, la intalnirea mentionata s-a expus planul: vor fi mutati in camerele Caminul Industriei Iutei, iar de acolo in chirii in sectorul 5, scrie Romania de la zer0.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si