O profesoara a fost concediata dupa ce a numit-o "saraca gorila" si "o rusine pentru America" pe prima doamna a SUA, Michelle Obama

Un cadru didactic de la o scoala elementara din statul american Georgia a fost concediat dupa ce a pus o poza cu Michelle Obama pe pagina de Facebook, insotita de un mesaj jignitor. Prima doamna a fost numita "gorila" si "o rusine pentru America" de catre profesoara.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe miercuri 05 octombrie 2016 , 11:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Faptul ca lucreza la scoala de 27 de ani nu a salvat-o de la concediere pe profesoara Jane Wood Allen, care a fost acuzata de rasism si discriminare.
Postarea de pe Facebook in care o jigneste pe Michelle Obama, numind-o "saraca gorila" si o "rusine pentru America" a determinat conducerea scolii sa concedieze cadrul didactic, care nu este la prima abatere de acest fel.

Faptul ca lucreza la scoala de 27 de ani nu a salvat-o de la concediere pe profesoara Jane Wood Allen, care a fost acuzata de rasism si discriminare. Postarea de pe Facebook in care o jigneste pe Michelle Obama, numind-o "saraca gorila" si o "rusine pentru America" a determinat conducerea scolii sa concedieze cadrul didactic, care nu este la prima abatere de acest fel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si