Ashling Murphy, o profesoară de școală primară din Tallamore, a fost bătută până la moarte. Femeia de 22 de ani a fost atacată în timp ce făcea jogging.
"Această zonă de aici, unde a avut loc crima, este populară în rândul locuitorilor din Tullamore și este folosită pe scară largă în scopuri recreative'', a declarat Eamonn Curley.

Citeste si: O studentă a murit după 30 de lovituri de cuțit. Iubitul ei a consumat substanțe interzise înainte de a comite crima

Bărbatul suspect este român

Bărbatul de 44 de ani, principalul suspect care a fost și reținut, este român.
„Acest bărbat este în arest, dar mai multe persoane care au văzut elemente ale atacului, fie victima, fie suspectul înainte sau după această crimă teribilă, sunt acum căutate de urgență, deoarece continuăm să interogăm suspectul'', a transmis Eamonn Curley.
Bărbatul era cunoscut ca având probleme cu alcoolul. Victima era cunoscută pe scena muzicală și provenea dintr-o familie respectată. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acest caz nu este singular.

O profesoară de 26 de ani a fost omorâtă în Spania de un bărbat eliberat din închisoare, iar o fostă profesoară din Dâmbovița, ieșită la pensie, a fost omorâtă chiar cu două zile înainte de Crăciun de concubinul cu care aceasta locuia și care avea probleme cu alcoolul. Femeia a fost găsită de vecini în casă după ce nu a mai fost văzută zile la rând.

Citeste si: VIDEO-Profesoară de psihologie, găsită legată și cu răni pe tot corpul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si