Angajata dintr-o școală din Pennsylvania ar fi atras în mrejele sale un adolescent în timpul unei suspendări de la școală, care a continuat pe tot parcursul zilei cu „activitate sexuală” în mașina ei în acea seară, a transmis poliția.

Citește și: VIDEO. Absolventul de liceu a făcut un act de bravadă și a sărit în mijlocul rechinilor. Imagini șocante

Megan Carlisle, în vârstă de 37 de ani, ar fi trimis, de asemenea, fotografii și videoclipuri explicite elevului de 15 ani și prieteni sale de 16 ani, a declarat

poliția regională Northwest într-un comunicat de presă.

"Profesoara de sex" a fost concediată

Presupusele ei escapade sexuale cu elevul minor s-au petrecut în timp ce era angajată ca supraveghetor al perioadelor de corecție. Incidentul șocant a avut loc în unitatea școlară Elizabethtown Area din regiunea Lancaster, care a concediat-o pe profesoară între timp.

Citește și: VIDEO. A renunțat definitiv să mai facă amor după despărțirea teribilă de ultimul ei iubit. "Niciun bărbat nu mă merită"

După ce Megan Carlisle  s-ar fi „angajat într-o activitate sexuală” cu victima în mașina ei pe 28 aprilie, ea i-a trimis 20 de dolari prin Cash App pentru mâncare, ar fi spus elevul poliției, potrivit Fox News.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

„Investigația a descoperit, de asemenea, că imaginile și videoclipurile realizate de Carlisle au fost trimise și partajate unui număr necunoscut de alți elevi din Școala Elizabethtown”, a declarat poliția regională Northwest într-un comunicat de presă.

„Număr mare de victime” în cazul profesoarei

Polițiștii consideră că în acest caz există un „număr mare de victime” și i-a percheziționat mașina, casa și telefonul mobil, pe măsură ce ancheta continuă.

În situația actuală, Carlisle se confruntă cu acuzații de act sexual deviat, agresiune sexuală în cadrul unei instituții, contact ilegal cu un minor, agresiune sexuală și diseminarea de materiale sexuale către un minor.

În prezent, femeia este deținută în închisoarea din Lancaster County pe o cauțiune de 200.000 de dolari.

Școala unde s-a petrecut incidentul șocant a emis o declarație către instituțiile de știri după arestarea ei pe 25 mai. "Districtul școlar din zona Elizabethtown este la curent cu acuzațiile depuse împotriva lui Megan Carlisle, fostă asistentă la liceu, pentru presupusă abatere sexuală”, a transmis conducerea școlii.

"Doamna Carlisle nu mai este angajata școlii. Districtul a cooperat pe deplin cu autoritățile locale de aplicare a legii în investigația lor. Nu vom avea alte comentarii cu privire la această chestiune, deoarece va fi judecată în tribunal”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si