Plamanii lui Carmen mai functioneaza la doar 20% si are nevoie urgenta de un transplant pulmonar. Din pacate, operatia o costa 120.000 de euro, iar ea, evident, nu are aceasta suma. Astfel, profesoara a facut un apel la semenii ei si ii roaga pe profesori, colegii ei de breasla, sa o ajute.

"Eu nu am ce sa vand sa strang suma necesara. Ma gandesc totusi ca, daca vocea mea s-ar auzi la sindicat, la Ministerul Educatiei, si daca fiecare profesor din tara s-ar mobiliza si ar dona cate un leu, poate as reusi sa adun banii si

sa plec direct la operatie", a spus pacienta pentru ziaruldeiasi.ro.

"Vreau doar sa am posibilitatea sa fac transplantul de plamani. Medicul curant mi-a explicat clar ca supravietuirea depinde de aceasta interventie chirurgicala care acum nu se poate face in tara. Intr-un an de spitalizare am slabit enorm, iar starea plamanilor s-a degradat continuu. Fara transplant, se poate intampla orice, oricand", a mai spus ieseanca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

"Eu acum traiesc din

1.550 de lei pe luna, cat este pensia pe caz de boala si cea pentru insotitor. La spital, platesc lunar cate 3.000 de lei pentru serviciile oferite. Am reusit sa platesc numai cu ajutorul parintilor, rudelor, colegilor de la scoala, preotului paroh de la Flora Tatarasi. Le multumesc pe aceasta cale si ma rog sa gasesc acum, in Postul Pastelui, intelegere si ajutor sa strang banii pentru transplant “, a mai precizat Carmen Oghinciuc.

Persoanele care doresc sa o ajute pe profesoara din Iasi care are nevoie de transplant pulmonar pot depune orice suma de bani in urmatoarele conturi: lei in contul RO17 BRD E240SV77022472400, deschis pe numele Oghinciuc Lacramioara Carmen, si euro in contul RO71BTRLEURCRT00J2538801, deschis pe numele fratelui pacientei, Cristinel Oghinciuc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si