O profesoară din Suceava a murit în urma unui accident casnic stupid

Profesoara de fizică Valerica Vasilica Maxim, în vârstă de 60 de ani, care activa la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, a murit sâmbătă dimineaţă în urma unui stupid accident casnic.

R.B., miercuri 02 octombrie 2019 , 14:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul care a dus la acest eveniment nefericit s-a petrecut în localitatea Pocoleni. Iniţial, soţul profesoarei a precizat că are suspiciuni cu privire la cauza morţii şi că bănuieşte că aceasta ar fi surprins pe cineva în casă şi a fost împinsă într-un beci, unde a suferit mai multe leziuni, care în final au dus la deces.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: Un celebru cântăreț a murit într-un accident îngrozitor

Totuşi, reprezentanţii IPJ Suceava spun că nu există suspiciuni privind cauza decesului. Mai exact, în acea dimineaţă, un vecin i-a sunat pe soţii Maxim şi i-a rugat să meargă la el acasă pentru a verifica dacă nu a uitat aragazul deschis.

Citeste si: Soția actorului George Ivașcu, în doliu. Alice Barb: ”A murit cel mai bun și mai frumos bărbat din lume”

„Proprietarul bănuiește că decedata a greșit ușa de acces în bucătărie, care este pe același hol cu beciul, și a căzut involuntar pe scările acestuia, din cauza întunericului de pe hol și din necunoașterea configurației locuinței respective”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Citeste si: “Coana Chiva” e distrusă după moartea soţului răpus de cancer: „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc”

Medicii legişti spun că decesul s-a produs datorită „insuficienței cardio – respiratorii acute consecutivă hematomului subdural cu contuzii și dilacerări cerebrale survenite în cadrul unui traumatism cranio-cerebral cu fractură complexă craniană”.

Sursa: monitorulsv.ro

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si