O renumită cântăreață de muzică populară împușcată în cap de soț. Scene terifiante chiar în fața copilului

Cântăreața de muzică populară Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soț chiar în fața copilului: „Simțeam că mor acolo”.

G.B., marți 17 septembrie 2019 , 15:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Interpreta de muzică populară Maria Ghinea este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din zona Olteniei, este fericită, împlinită, însă lucrurile nu au stat mereu așa.

Artista a avut o căsnicie de coșmar care s-a încheiat tragic după ce frumoasa artistă a fost împușcată în cap, relatează fanatik.ro.

Cântăreață de muzică populară împușcată în cap de soț

Ajunsă acum la 50 de ani, Maria Ghinea este o o femeie frumoasă, plină de viață, cu o familie frumoasă, cu niște copii buni, și chiar se pregătește să devină…bunică! Toate sunt roz acum în viața artistei, însă în tinerețe a fost nevoită să suporte bătăi și jigniri fătă margini, de la cel care i-a fost soț timp de 8 ani.

O renumită cântăreață de muzică populară împușcată în cap de soț. Scene terifiante chiar în fața copilului

Avea 22 de ani când și-a întâlnit viitorul soț, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Artista de muzică populară s-a îndrăgostit de el și visa pe atunci să îmbătrânească împreună, însă, la scurt timp, ea și-a dat seama că partenerul ei, care mai fusese căsătorit de opt ori, avea un comportament violent și era foarte gelos.

Citeste si: Madonna si Beatrice Rancea – intalnirea divelor, la inceputuri de cariera artistica! Ce spune juratul de la „Imi place dansul” despre cea mai avangardista cantareata a lumii?

Cu toate acestea, solista a trăit alături de el timp de opt ani de real coșmar. Când nu a mai putut îndura chinurile la care era supusă, Maria Ghinea a cerut ajutorul unui avocat.

A fost paralizată și nu a mai putut vorbi timp de trei luni

Soțul nu a primit vestea divorțului prea bine, așa că nu a stat pe gânduri și a pus mâna pe pistol și a împușcat-o pur și simplu în cap. Agresiunea s-a petrecut chiar sub ochii unuia dintre fiii săi, care avea la acea vreme doar 5 ani. Cântăreața a pierdut patru litri de sânge, iar medicii i-a fost extirpat o bucată de opt centimetri din creier.

O renumită cântăreață de muzică populară împușcată în cap de soț. Scene terifiante chiar în fața copilului

Timp de trei luni, ea nu a putut să vorbească sau să se mişte. În mod miraculos artista şi-a revenit şi a continuat să-şi crească cei doi băieţi.

Citeste si: Irem Helvacioglu, neinfricata “Nefes”, din “Lacrimi la Marea Neagra”: “Aveam cam 10 ani si deja alesesem profesia pe care mi-o doream!”

„Nu am rămas în spital pentru că simţeam că mor acolo. (…) Am stat acasă şi cum să spun… nimic nu te poate ajuta în lumea asta şi nimic nu îţi poate da mai multă putere decât copiii. Dragoş avea 5 ani şi jumătate şi Alexandru 13. Când stăteau unul în stânga şi unul în dreapta îmi spuneau: «Ridică-te, mami, că te vom ajuta noi şi te vom sprijini».

O renumită cântăreață de muzică populară împușcată în cap de soț. Scene terifiante chiar în fața copilului

Eu care nu puteam vorbi, decât scriam, îi spuneam lui Dumnezeu: «Doamne, poate că eu am greşit, poate că nu am ştiut cum să aleg, dar gândeşte-te la copiii mei. Ce s-ar întâmpla cu ei dacă nu aş fi eu şi dacă eu sunt vinovată, pentru ei ajută-mă să mă ridic». Am stat trei luni. (…) Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu, dar i-am simţit prezenţa în fiecare moment al vieţii mele când simţeam că nu mai pot, când simţeam că sunt prăbuşită”, a povestit artista.

Citeste si: Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si