O renumită jurnalistă la un pas de moarte. A fost lovită de o mașină în timpul unei transmisiuni live

Jurnalista Jessenia Hatti-Barrett a fost lovită de o mașină în timp ce făcea o transmisiune live. Reporterul Telemundo relata despre un jaf care a avut loc în Miami, la un magazin de bijuterii.

G.B., marți 10 decembrie 2019 , 10:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Jurnalista transmitea live o știre în legătură cu o spargere, în timp ce un șofer cu o mașină cenușie a apărut de nicăieri. Femeia a fost salvată la timp după ce a fost trasă de colegul ei. Se afla la doar câțiva centimetri de roțile mașinii.

O renumită jurnalistă la un pas de moarte. A fost lovită de o mașină în timpul unei transmisiuni live

Șoferul mașinii încerca să facă o parcare cu spatele. Pentru a evita impactul, Jessenia Hatti-Barrett a sărit, iar un membru al echipei sale trimise pe teren a încercat să o protejeze.

Citeste si: Detalii terifiante despre accidentul de mașină în care a murit Cornel Galeș. Martorii de la fața locului își vor reveni cu greu din șoc. "Medicii au făcut eforturi să reconstruiască..." | EXCLUSIV

Jurnalista nu a pățit nimic, doar a tras o sperietură zdravănă, scrie cronio.sv.

Citeste si: Cântărețul What's Up a fost arestat

Hatti-Barrett a împărtășit videoclipul pe contul său de Instagram unde a declarat: „Aceasta este realitatea riscurilor cu care se confruntă jurnaliștii și de data aceasta a fost rândul meu!”.

Reporterul Telemundo a specificat că starea ei de sănătate nu a fost afectată: „Vă promit că sunt în regulă, în videoclip pare mai rău decât era într-adevăr și da, ar fi putut fi mai rău, dar slavă Domnului și mulțumire personalului #Heroe, eroul și partenerul meu @ gaston.toledo." a adăugat Jessenia Hatti-Barrett.

O renumită jurnalistă la un pas de moarte. A fost lovită de o mașină în timpul unei transmisiuni live

Citeste si: Cartea “Orașul Bucuria” a fost lansată

„Șoferul a spus că nu m-a văzut și a repetat foarte nervos că îi pare foarte rău și că sigur nu m-a văzut", a împărtășit Hatti-Barrett.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si